Abdullah Avcı: "Bütün maçları ve kupayı kazanmak istiyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor maçına planladıkları gibi başladıklarını söyledi. Avcı, "Böyle maçlarda konsantre olmak kolay değil. Oyun planladığımız gibi başladı. Planladığın bir şeyden sonuç almak mutlu ediyor. Rakip iyi bir takım. Organizasyonu olan bir takım. Oyunun her anını doğru oynamak gerekiyor. İnişler ve çıkışlar oldu. Konstrasyon kaybı olabiliyor ve bunu normal karşılıyorum." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 21:35
Son Güncelleme: 12.05.2024 - 23:11
Abdullah Avcı: "Bütün maçları ve kupayı kazanmak istiyoruz"

Trendyol 'in 36. haftasında , sahasında İstanbulspor'u Paul Onuachu (2) ve Thomas Meunier'in golleriyle mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından bordo-mavili takımın teknik direktörü galibiyeti değerlendirdi.

İstanbulspor maçı ve sezon kalan bölümüne ilişkin Avcı, "Maç öncesi değinmedim ama taraftarsız olmuyor. 1 tane kaldı. Onlar bizim hem gücümüz hem de 12. adamımız. Böyle maçlarda konsantre olmak kolay değil. Oyun planladığımız gibi başladı. Planladığın bir şeyden sonuç almak mutlu ediyor. Rakip iyi bir takım. Organizasyonu olan bir takım. Oyunun her anını doğru oynamak gerekiyor. İnişler ve çıkışlar oldu. Konstrasyon kaybı olabiliyor ve bunu normal karşılıyorum. Koruma amaçlı oyuncularımızı dışarıya aldığımız bir durum oldu. 3. olmak ve kupayı kazanmak istiyoruz. İstanbulspor benim hayatımın başlangıcında önemli bir yer. Antrenörlüğe başladığım yer. Kalan maçlarda başarılar diliyorum onlara. Bütün maçları ve kupayı kazanmak istiyoruz. Umarım karşılığını alırız." değerlendirmesinde bulundu.

"MÜTHİŞ BİR PROFESYONEL"

Oyuna sonradan dahil olan futbolcular ve maçı 3 asistle tamamlayan Edin Visca'yla ilgili soruyu Avcı şöyle yanıtladı, "Edin müthiş bir profesyonel. Yanılmıyorsam en fazla asist yapan oyuncu. Hepsi bizim oyuncumuz. Orsic'i kazanmak istiyoruz. Umut bu ligin eski gol kralı. Kerem benim aldığım bir oyuncu. Fernandez o bölgede 100 tane maç oynadı. Berat'ın olmadığı ya da bazı maçlarda böyle devam etmek istiyoruz. Süreç şimdilik böyle gidiyor ve hepsine teşekkür ediyoruz."

Sayfa Yükleniyor...