Fener'de gündem transfer!

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör ve transferler için çalışmalar sürüyor. Yöneticiler Ömer Temelli ve Tolga Aytöre ile birlikte idari menajer Hasan Çetinkaya yurt dışında temaslarını sürdürüyor.

NTV Spor 04.06.2013 - 13:52
Fener'de gündem transfer!

Teknik direktör arayışlarına ve transfer çalışmalarına hızla devam eden Fenerbahçe'de yönetim çalışmalarını 3 koldan sürdürüyor.

Başkan Aziz Yıldırım ve başkanvekli Abdullah Kiğılı yerli teknik adamlar Ersun Yanal ve Mustafa Denizli  ile masaya oturmuştu. Yöneticiler Ömer Temelli ve Tolga Aytöre ise yabancı teknik adımlarla görüşmeler yapmak için yurt dışına gitti.

İdari menajer Hasan Çetinkaya da yine başkanın isteği doğrultusunda Rusya'da transfer çalışmalarına devam ediyor. Çetinkaya'nın, Kayserispor'un başında ligde başarılı bir grafik çizen Prosinecki'nin de bir zamanlar yanında çalıştığı teknik adam Slaven Bilic ile görüştüğü de gelen haberler arasında...

Cuma gününe kadar sarı-lacivertlilerin teknik direktör konusunda net bir karar vermesi beklenirken, Zenit'in stoperi Bruno Alves için atılan ilk adımların da olumlu geçtiği öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...