İlk hedef Benteke!

Fenerbahçe'de Bruno Alves ile başlayan transfer hareketliliği sürüyor... Sarı-lacivertliler forvette Benteke'yi renklerine bağlamak için girişimlere başladı. Sol bek için de Assou-Ekotto ve Michal Kadlec isimleri gündemde...

NTV Spor 05.06.2013 - 18:04
İlk hedef Benteke!

Bruno Alves'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de, sırada forvet ve sol bek transferi var. Sarı-lacivertlilerin forvet için 1 numaralı hedefi Aston Vılla forması giyen Christian Benteke...

Moussa Sow'un yanına bitirici bir golcü daha almayı planlayan Fenerbahçe yönetimi, rotasını İngiltere'ye çevirdi. Sarı-lacivertliler Aston Villa'nın Belçikalı golcüsü Benteke'yi renklerine bağlamak için girişimlere başladı. Bu sezon Premier Lig'de 34 maçta 19 gol atan Benteke, Aston Villa'nın ligde kalmasında büyük pay sahibi olmuştu. 23 yaşındaki futbolcu, Aston Villa'ya geçtiğimiz sezonun başında 8 milyon 800 bin euro karşılığında Genk'ten transfer olmuştu.

Bruno Alves'in dışında savunmaya takviye arayışını sürdüren Fenerbahçe'de defansın solu için iki isim gündemde... Kiralık oynayan Reto Ziegler ile yollarını ayıran ve sol kanat için tek alternatifi Hasan Ali Kaldırım olarak kalan sarı-lacivertlilerin listesinde Benoit Assou-Ekotto ve Michal Kadlec'in olduğu öğrenildi.

2006-2007 sezonundan beri Tottenham'da forma giyen ve sol kanadın değişmez ismi olan Assou-Ekotto, Fenerbahçe'nin birinci tercihi... Kamerun milli takımında da görev yapan ve kulübü ile 2015'e kadar sözleşmesi olan deneyimli futbolcu için sarı-lacivertliler Tottenham'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli takımın takibindeki Çek futbolcu Michal Kadlec, Ocak 2009'dan bu yana Bayer Leverkusen forması giyiyor. 29 yaşında olan ve kulübüyle 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Kadlec, sol bek mevkiinin yanı sıra stoper de görev yapabiliyor.

Sayfa Yükleniyor...