"İnşallah UEFA'dan güzel haber gelir"

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, yeni teknik direktör Ersun Yanal ve yeni transferler le başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Deneyimli oyuncu, UEFA'nın verdiği ceza için de "İnşallah UEFA'dan güzel haber gelir" dedi.

NTV Spor 02.07.2013 - 09:31
"İnşallah UEFA'dan güzel haber gelir"

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu'ndan yeni teknik direktörleri Ersun Yanal'a güvenoyu. Sarı-Lacivertli oyuncu, Yanal'ın Fenerbahçe'ye katkılar sağlayacağına ve şampiyonluklar yaşayacaklarına  inandığını söyledi. Fenerbahçe TV'de değerlendirmelerde bulunan Emre, Yanal'ın daha önce hem milli takım hem de kulüp takımlarında kendisini ispatladığını anlattı.

Yeni sezon öncesi dileklerini paylaşan Emre, "Sonunda şampiyonluk olan, Avrupa'da da ligde de kupalar kazanabileceğimiz bir sezon olmasını diliyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin mücadele ettiği her kulvarda zirveye oynadığını ifade eden Sarı-Lacivertli futbolcu, "Taraftarımızın da her koşulda, her yerde destekleyeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Emre Belözoğlu, yeni transferler Alper Potuk, Samuel Holmen ve Michal Kadlec'in takımlarına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Fenerbahçe'nin kaptanı, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği men cezasını da yorumladı. Emre "Kulüp yönetimi bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor. Bizler haklı olduğumuz bir davada sadece saha içinde mücadele etmekten başka bir şey yapamayız. İnşallah UEFA'dan da güzel haberler gelirse, çok daha keyifli bir kamp ortamı olur. Ama olumsuz bir şey olursa da bu hayatın sonu değildir" dedi.

Sayfa Yükleniyor...