Göztepe Tolga Çavdar ile anlaştı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden ,Göztepe'nin Tolga Çavdar'la anlaştığı bildirildi.

NTV Spor 04.07.2013 - 18:23
Göztepe Tolga Çavdar ile anlaştı
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden ,Göztepe'nin Tolga Çavdar'la anlaştığı bildirildi.
     
Kulüpten yapılan açıklamada, geçen yıl Faturavizyon Kahramanmaraşspor'da forma giyen 29 yaşındaki Tolga Çavdar'la 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
     
Taraftarı olduğu takımın formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Tolga Çavdar, "Göztepe hedefleri olan bir kulüp. Ben de bu hedeflere hizmet etmek için buradayım. Takım arkadaşlarımla iyi bir kamp dönemi geçirip Göztepe'yi hak ettiği yerlere taşıyacağız" dedi.
     
Futbola İzmirspor altyapısında başlayan Tolga Çavdar, Giresunspor, Kartalspor ve Faturavizyon Kahramanmaraşspor takımlarında forma giydi.
     
YENİ SEZON HAZIRLIKLARI    
Yeni sezon hazırlıklarına 19 Temmuz Cuma günü İzmir'de başlayacak Göztepe, 26 Temmuz-6 Ağustos tarhilerinde Isparta Davraz'da kamp yapacak. 2. etap çalışmaları için 9 Ağustos'ta Bolu'da toplanacak sarı-kırmızılı ekip, 21 Ağustos'ta Bolu kampını tamamladıktan sonra 24 Ağustos Cumartesi gününden itibaren çalışmarını İzmir'de sürdürecek.
     
BAŞKANDAN ZİYARETLER    
Öte yandan göreve geldikten sonra ziyaretlerini sürdüren Göztepe A.Ş. Başkanı Hüseyin Altınbaş'ın Altay Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz ile bir süredir hastanede tedavi gören taraftarlardan "Nizam Dayı"yı ziyaret ettiği bildirildi.

Sayfa Yükleniyor...