Orman-Bilic zirvesi!

Fikret Orman, kampta Slaven Bilic, ardından da takımdan ayrılması gündemde olan Almeida ile toplantı gerçekleştirdi. Bilic'e UEFA süreciyle ilgili bilgi veren ve takımdaki hava nedeniyle teşekkür eden Orman, Almeida'ya da şaşırtıcı bir teklif sundu.

NTV Spor 09.07.2013 - 09:55
Orman-Bilic zirvesi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın Almanya'daki kampta önce teknik direktör Slaven Bilic ardından da takımdan ayrılması gündemde olan Hugo Almeida ile toplantı gerçekleştirdi. Bilic'e UEFA süreciyle ilgili bilgi veren ve takımdaki hava nedeniyle teşekkür eden Fikret Orman, Almeida'ya da şaşırtıcı bir teklif sundu.

Orman, Hırvat teknik adama UEFA'daki durumla ilgili son gelişmeleri ve takımın son durumuyla ilgili görüşlerini anlattı. Orman Bilic'e, "Cezanın kaldırılacağını düşünmüyorum ancak erteleme çıkma olasılığı yüksek. Zaten savunmamızı da bu yönde yaptık. Siz bunları düşünmeden çalışmalarınıza devam edin, biz size iyi haberleri getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

"AVRUPA'YA GİTMEK FUTBOLCULAR İÇİN ARTI BİR MOTİVASYON OLUR"
Bilic ise ''Teklifinize evet derken de ceza ile ilgilenmediğimi söylemiştim. Avrupa'ya gidersek tabii ki iyi olur. Futbolcular için artı bir motivasyon kaynağı olur ama gidemezsek de herkesin çalışma ortamı gayet iyi" cevabını verdi.

Fikret Orman, Bilic'in kısa süre içinde takıma kattığı havadan ve oyuncuların hırsından memnun olduğunu dile getirdi ve Hırvat teknik adama teşekkür etti.

ALMEIDA BAŞKANDAN SÜRE İSTEDİ
Orman'ın bir araya geldiği tek isim teknik direktör Slaven Bilic değildi. Başkan takımdan ayrılması gündemde olan Hugo Almeİda ile bir toplantı gerçekleştirdi. Fikret Orman, Portekizli oyuncuya şaşırtıcı bir teklifte bulundu. Orman, futbol direktörü Önder Özen'in görüşünü alarak Almeida'ya yeni sözleşme önerdi. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Almeida'da takımdan ayrılacağı yönünde tasarruf beklerken bu teklifi alması karşısında şaşırdı ve yanıt vermek için başkandan süre istedi.

Sayfa Yükleniyor...