"Hiç düşünmeden evet dedim"

Fenerbahçe'nin Çek savunma oyuncusu Michal Kadlec, sarı-lacivertli takıma transferi söz konusu olduğunda hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

NTV Spor 10.07.2013 - 16:12
"Hiç düşünmeden evet dedim"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Michal Kadlec, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çek futbolcu Kadlec, "Kulübün kendisine ait bu kadar harika bir tesiste çalışmaktan çok mutluyum. Antrenmanlar yorucu geçiyor. Aslında yorucu olması da iyi bir şey. Hedeflere gitmemiz için yorulmamız gerekiyor" diye konuştu.

"TRANSFERİMDE  LEVERKUSEN İLE GÖRÜŞMELER BİR KAÇ HAFTA SÜRDÜ"
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yi takip ettiğini belirten Kadlec, "Olası rakibimiz olabilirdi hem bu yüzden, hem de oynayan oyuncular açısında izledim. Transferim için ilk olarak menajerimle görüşüldü. Transferim Leverkusen ile olan görüşmeler nedeniyle bir kaç hafta sürdü" şeklinde konuştu.

"BABAMDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"
Uzun süren süreç sonunda Fenerbahçe'ye mutlu bir şekilde transfer olduğunu söyleyen Kadlec, "Hem sol bek hem de stoper olarak oynayabiliyorum. Genele olarak sol bek oynuyorum. Milli takımda da stoper olarak oynuyordum. Babamdan çok şey öğrendim. Benim babamdan öte arkadaş gibi. Saha dışındaki en iyi dostum. Bana her zaman futbol için bilgi veriyor" dedi.

"ERSUN YANAL HAKKINDA DUYDUKLARIM BENİ HEYECANLANDIRDI"
Kendisinin takım oyuncusu olduğunu ve Fenerbahçe'de de katkı sağlamaya çalışacağını belirten Kadlec, "Ben imza atarken hoca belli değil. Ama en büyük favori de Ersun Yanal'dı. Yanal hakkında duyduklarım beni heyecanlandırmıştı. Oynadığım sürece Fenerbahçe için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Sayfa Yükleniyor...