2. Lig'de gruplar belli oldu

Spor Toto 2. Lig'de grup kuraları çekildi.

NTV Spor 11.07.2013 - 13:48
2. Lig'de gruplar belli oldu

Spor Toto 2. Lig'de 2013-2014 sezonunda mücadele edecek takımların grupları belirlendi.

Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu ve Profesyonel Kurul Üyesi Mustafa Beyazlı, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik, Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer ile kulüplerin yetkilileri katıldı.

Toplantıda konuşan Koşar, imkansızlıklar ve zor şartlar altında ülkenin her köşesinde futbola hizmet eden kulüpleri ve başkanlarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Sizler, bizler için önemlisiniz ve her zaman sizlerin yanınızdayız. BAL'dan 3. Lig'e, 3. Lig'den 2. Lig'e, 2. Lig'den 1. Lig'e yükselen takımlarımızı da yeri gelmişken kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Spor Toto 2. Lig'de play-off sisteminin bu yıl değiştirildiğini kaydeden Koşar, final maçına kadar takımların karşılıklı deplasmanda mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Final maçı ise TFF'nin belirleyeceği bir şehirde oynanacak. Bu uygulamayla takımların ve taraftarların maddi kayıplarının da önüne geçilecek. Böylece play-off heyecanı da artacak" diye konuştu.

Koşar'ın konuşmasının ardından grup kuralarının çekimine geçildi.

18'er takımlı 2 gruptan oluşan 2. Lig'de yeni sezon, 8 Eylül Pazar günü başlayacak.

GRUPLAR
Spor Toto 2. Lig'de 2013-2014 sezonunda gruplar şu şekilde oluştu:

Kırmızı Grup

Alanyaspor, Nazilli Belediyespor, Bandırmaspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Altınordu, Altay, Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor, BUGSAŞ Spor, Kızılcahamamspor, MKE Ankaragücü, Ofspor, Pazarspor, Eyüpspor, Körfez Futbol Kulübü, Tepecikspor, Bayrampaşa, İstanbul Güngörenspor

Beyaz Grup

Tarsus İdmanyurdu, Aydınspor 1923, Dardanelspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Turgutluspor, İnegölspor, Hatayspor, Anadolu Selçukluspor, Çankırıspor, Giresunspor, Gümüşhanespor, Tokatspor, Gaziosmanpaşa, Kırklarelispor, Sarıyer, Pendikspor, Kartalspor

 

Sayfa Yükleniyor...