Baros Antalya'da!

Medical Park Antalyaspor, Milan Baros transferinde mutlu sona ulaştı. Akdeniz ekibi, Antalya'ya gelen Çek golcü ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

NTV Spor 16.07.2013 - 12:04
Baros Antalya'da!

Medical Park Antalyaspor'un anlaşmaya vardığı, Galatasaray'dan geçen sezon devre arasında ayrılan ve Çek Cumhuriyeti takımlarından Banik Ostrava'da yarım sezon forma giyen Milan Baros, Antalya'ya geldi.
     
Kırmızı-beyazlı takımla bir yıllığına anlaşmaya varan, Galatasaray'ın 4 yıl formasını giyen Çek futbolcu Baros, Antalya Havalimanı'nda kulüp yöneticisi Hüseyin Samut, Genel Müdür Yardımcısı Adem Kart ve kulübün dış ilişkiler sorumlusu Burak Uysaloğlu tarafından karşılandı.
     
Çek futbolcu Baros, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'ye geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, Medical Park Antalyaspor forması ile Spor Toto Süper Lig'de oynayacak olmasının çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.
     
Türk futbolunu yakından bildiğini anlatan Baros, Medical Park Antalyaspor'un ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri olduğunu ifade etti. Baros, ''Antalyaspor'un başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Ligde daha yukarı sıralara yükselmek için takıma katkı sağlamaya çalışacağım. Kendimi çok iyi hissediyorum, inşallah her şey daha güzel olacak'' dedi.
     
Baros, daha sonra Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.
     
Baros'a burada kulüp doktoru Burhanettin Çalım da eşlik etti. Yapılan tetkiklerin ardından Baros'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
     
Samut, hastanede yaptığı açıklamada, Baros'un ikinci etap kamp hazırlıkları için perşembe günü takımla Slovenya'ya gideceğini kaydetti.
     
Samut, Baros'un önemli bir transfer olduğunu ifade ederek, Medical Park Antalyaspor'a ve camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

SEMİH ŞENTÜRK SIRADA!
Medical Park Antalyaspor, Fenerbahçe'nin yollarını ayırma kararı aldığı Semih Şentürk'ü de kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Sayfa Yükleniyor...