Bosingwa sağlık kontrolünden geçti!

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Portekizli oyuncu Jose Bosingwa, Özel Yıldızlı Güven Hastanesi'nde bir dizi sağlık testinden geçti.

NTV Spor 27.07.2013 - 14:49
Bosingwa sağlık kontrolünden geçti!

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Portekizli oyuncu Jose Bosingwa, sağlık kontrolünden geçti.
     
Dün gece yeni transfer Florent Malouda ile Trabzon'a gelen Bosingwa, kulüp yetkilileri eşliğinde Özel Yıldızlı Güven Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.
     
Bosingwa ile kulüpte yapılacak son görüşmenin ardından sözleşme imzalanacağı ve basın önündeki imza programının netleşeceği belirtildi.

TRABZONSPOR BOSINGWA'YI BORSA'YA BİLDİRDİ
Trabzonspor,  Bosingwa'nın transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Profesyonel futbolcu Jose Bosingwa Da Silva'nın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

MALOUDA UEFA LİSTESİNDE     
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Belarus ekibi Dinamo Minsk ile 1 Ağustos'ta karşılaşacak olan Trabzonspor, dün gece UEFA'ya oyuncu listesini verdi. Listede Florent Malouda ile kaleci İbrahim Demir'in de yer aldığı öğrenildi. Bosingwa'nın transferinin yetişmediği ve bu karşılaşmalarda forma giyemeyeceği belirtildi.
     
BELARUS PROGRAMI DEĞİŞTİ     
Trabzonspor'un Dinamo Minsk ile yapacağı karşılaşma öncesi seyahat programı değişti.
     
Daha önce 31 Temmuz'da Belarus'a gideceği açıklanan kafilenin yolculuğunun 30 Temmuz Salı günü başlayacağı ve dönüşün de maçtan bir gün sonra 2 Ağustos Cuma günü gerçekleşeceği belirtildi.

Sayfa Yükleniyor...