Colin Kazım Bursaspor'da

Bursaspor, Colin Kazım'ı renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip transferin bitmesine sayılı günler kala Galatasaray'dan Colin Kazım ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

NTV Spor 04.09.2013 - 00:39
Colin Kazım Bursaspor'da

Bursaspor uzun zamandır kadrosuna katmak için uğraş verdiği Colin Kazım'da mutlu sona ulaştı.

Bursaspor'da Teknik Direktör Christoph Daum'un talebi doğrultusunda harekete geçen yönetim, transferin bitmesine sayılı günler kalan Galatasaray'da şans bulamayan Colin Kazım'ı 4 yıllığına kadrosuna kattı.

Kazım, "Çok tutkulu bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Benim için yeni bir sayfa  olacak, çok ümitliyim'' dedi.
     
Ligin ikinci haftasında oynanan Bursaspor-Galatarsaray maçında taraftarların arasında yer almasının sorulması üzerine Kazım, ''Taraftarların ortasında maç izlemek biraz çılgınlıktı. Yeni bir tecrübe oldu benim içinde. Milli takımda da oynadım Bursaspor'a karşıda oynadım, iki tecrübeyide yaşadım. Futbol oynamak için çok özel bir yer burası ve gerçekten taraftar çok iyi'' diye konuştu.
     
"KARİYERİMİN EN İYİ ZAMANINI GEÇİRDİĞİM HOCAM BURADA"
Alman teknik adam Christoph Daum'un Bursa'ya gelmesinde etkili olduğunu söyleyen Kazım, ''Bursa'ya gelmemde beni tanıyan ve kariyerimin en iyi zamanını geçirdiğim hocamın burada olması çok etkili oldu. Daha önce yaptığımızı tekrar yapabiliriz. İyi bir ilişkimiz vardı. Tekrar başarılı olacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Kazım, imzanın ardından Bursaspor formasıyla poz  verdi.

Sayfa Yükleniyor...