"Buraya kazanmaya geldik"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, kendilerini zor bir maçın beklediğini bildiklerini, ancak kazanmak için buraya geldiklerini söyledi.

NTV Spor 16.09.2013 - 19:23
"Buraya kazanmaya geldik"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ve futbolculardan Isco, bugün oynayacakları Galatasaray maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen toplantıda konuşan Ancelotti, kale için tercihini Casillas'tan yana kullanacağını söyledi. Mesut Özil'in gidişinin takımı etkileyeceğini düşünmediğini dile getiren Carlo Ancelotti, "Mesut'un gidişinin takımı etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü çok sayıda iyi oyuncuya sahibiz" diye konuştu.

İstanbul'a kazanmak için geldiklerini ifade eden teknik adam, "Fatih Terim çok iyi takımları çalıştıran çok iyi bir teknik adam, bizi zor bir maçın beklediğini biliyoruz ama buraya kazanmaya geldik" şeklinde konuştu.

Gareth Bale ve Ronaldo ile ilgili de konuşan Carlo Ancelotti, "Gareth Bale ve Ronaldo arasındaki rekabetin takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Rekabet bu takımın doğasında var. Dün de vardı yarın da olacak. Aynı şekilde kalecilerimiz Diego Lopez ve Casillas arasında da bir rekabet var be bunun kazananı Real Madrid olacak" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Şampiyonlar Ligi futbolun en önemli organizasyonu. Benim çok iyi bir takımım var ve oynanacak mücadele kendimizi test etmemiz açısından iyi bir sınav. Henüz %100 ile oynamadığımız ortada ama zamanla daha iyi olacağımızı biliyoruz. Hem Bale hem Benzema hem de takımın geri kalanı zamanla daha iyi olacaktır. Gol sıkıntımız yok ama uyum aşamasında olduğumuz için zamana ihtiyacımız var. Galatasaray maçıyla beraber bu sorunu aşacağımıza inanıyorum. Real Madrid büyük bir kulüp. Oyunculara ödenen paralar bizim konumuz değil. Tek düşündüğümüz şey sahada futbol oynamak" şeklinde konuştu.

Real Madridli futbolcu Isco ise, kaybetmeyi düşünmediklerini belirterek, "Bu maça çok iyi hazırlandık. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.

Isco, "Real Madrid güçlü bir takım. Yeni oyuncularla daha da güçlendik. Başarılı bir maç çıkartacağımızı düşünüyorum. Kaybetmeyi hiç düşünmüyoruz. Bu maça çok iyi hazırlandık. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Real Madrid'e yeni katılan oyuncularla birlikte Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden biriyiz. Bu sezon şampiyon olabiliriz. Galatasaray'ın önemli futbolcuları var ve ateşli taraftarlara sahipler. Biz yine de elimizden geleni yapıp bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Mesut Özil'in takımdan ayrılıp Bale'nin transfer olmasıyla ilgili de konuşan Isco, "Mesut Özil gittikten sonra fazla bir şey değişmedi. Onun yerine Bale geldi. Şimdi ona yardımcı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...