Hakan Kutlu sonuçtan memnun!

Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, Manisaspor karşısında aldıkları yenilginin ardından Kahramanmaraşspor karşısında elde ettikleri galibiyetle sevindiklerini söyledi.

NTV Spor 19.09.2013 - 00:37
Hakan Kutlu sonuçtan memnun!

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, Manisaspor karşısında aldıkları yenilginin ardından Kahramanmaraşspor karşısında elde ettikleri galibiyetle sevindiklerini söyledi.
     
Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde çok sayıda gol pozisyonu bulduklarını belirtti.
     
Karşılaşmanın ilk yarısında, gerek defansta gerekse hücumda oyunun hakimi olduklarını belirten Kutlu, "Manisaspor mağlubiyetinin ardından Kahramanmaraşspor karşısında aldığımız galibiyet bizi sevindirdi. Maçın özellikle ilk otuz dakikasında çok sayıda gol pozisyonu bulduk. Bazı pozisyonları gole çevirmeyi başardık. İkinci yarıda ise oyunu daha çok defansif anlamda oynadık. Ortaya koyduğumuz mücadele sonucunda üç puanı alan taraf olduk" dedi.
     
Kutlu, Manisaspor maçında kırmızı kart gören Lawal'ın diğer futbolcular gibi önemli bir oyuncu olduğunu ama cezasının verileceğini de söyledi.
     
ŞİRİN: İDDİALI BİR TAKIMA KARŞI OYNADIK
Kahramanmaraşspor Antrenörü Tayfun Şirin ise zor bir dönemde, ligdeki iddialı bir takıma karşı mücadele ettiklerini söyledi.
     
Yenildikleri için üzüntü yaşadıklarını dile getiren Şirin, "İlk yarıda peş peşe yediğimiz goller, oyundan düşmemize neden oldu. İlk golden sonra toparlanmaya çalışırken, ikinci golü yedik. Goller peş peşe gelince de mağlup olduk. Önümüzde önemli maçlar var. Bir an önce toparlanıp, önümüzdeki maçlarda başarılı bir grafik çizmek istiyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...