Bruno Fernandes ayrılıyor mu? Maçtan sonra açıkladı

Manchester United'ın kaptanı Bruno Fernandes, hakkında çıkan transfer iddialarına karşılık Premier Lig ekibinde kulübü onu bırakmadığı sürece kalmak istediğini söyledi.

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 18:15
Bruno Fernandes ayrılıyor mu? Maçtan sonra açıkladı

Sky Sports'a konuşan 29 yaşındaki oyuncu "Eğer beni isterlerse kalırım" dedi.

Fernandes, United'a 2020 yılında Sporting Lizbon'dan katıldı ve sözleşmesinin bitimine iki yıl kaldı ancak bu yaz Alman devi Bayern Münih ve İtalyan şampiyonu Inter Milan'ın transfer listesinde olduğu iddia ediliyor. 

Fernandes, "Kulüp beni istemediğini söyleyene kadar buradayım" dedi.

"Beni istemezlerse giderim"

"Kulübün benim geleceğin bir parçası olmamı istediğini hissediyorum, bu yüzden her zaman söylediğim gibi kulübün sahip olmak istemediği bir oyuncu olmak istemiyorum. Eğer herhangi bir nedenle beni istemezlerse giderim."

bu sezon ligde 14 kez mağlup oldu ve bu, 'in başlangıcından bu yana en kötü performanstı. Ancak Çarşamba günü iç sahadaki son maçlarında Newcastle United'ı 3-2 yenerek Avrupa umutlarını canlı tuttular.

Puan tablosunda sekizinci sıradalar ancak yedinci sırada yer alan Newcastle (57) ile aynı puana sahipler.

Kulüpteki geleceği belirsiz olan teknik direktör Erik ten Hag da kulübün Fernandes'i takımda tutmak istediğine şüphe olmadığını söyledi. Hollandalı gazetecilere verdiği demeçte, "Kulüp Bruno'yu kesinlikle takımda tutmak istiyor. Bence buna şüphe yok" dedi.

"Sakatlıklara rağmen takıma örnek oluyor"

"Her zaman elinden gelenin en iyisini yapıyor. Sakatlıklara rağmen takıma örnek oluyor. Futbolu seviyor ve kazanmak istiyor. Sezon boyunca gösterdiği performanstan çok memnunum çünkü çevresinde bu kadar çok oyuncu sakatlanırken ve her seferinde takımı taşımak zorundayken bu onun için kolay değil."

Manchester United, lig mücadelesini Pazar günü 10. sıradaki Brighton & Hove Albion'a yapacağı maçla sonlandıracak ve ardından 25 Mayıs'ta Wembley'de rakipleri Manchester City'ye karşı FA Cup finali oynayacak.

Sayfa Yükleniyor...