Taraftara uyarı!

Sakaryaspor'un kulüp başkanı Selahattin Aydın, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde çıkan olaylara ilişkin kendi taraftarına uyarılarda bulundu.

NTV Spor 26.09.2013 - 17:32
Taraftara uyarı!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Selahattin Aydın, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde çıkan olaylara ilişkin, "Taraftarımızın, takımımıza en küçük bir zarar getirecek faaliyette bulunmamasını istiyoruz. Aksini yapanlar için de savcılığa başvurup neden oldukları zarar, kendilerinden tahsil edilecektir" dedi.

Aydın, Ferizli ilçesindeki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, taraftarların neden olduğu olaylarda en çok kulüplerin zarar gördüğünü anlattı.

Maddi açıdan kritik bir süreçten geçtiklerini belirten Aydın, "Taraftarımızın, takımımıza en küçük bir zarar getirecek faaliyette bulunmamasını istiyoruz. Aksini yapanlar için de savcılığa başvurup neden oldukları zarar, kendilerinden tahsil edilecektir. Taraftarların neden olduğu olaylardan dolayı kulüpler çok büyük cezalar ödemektedir. Bunun için bilinçli olunmalı" diye konuştu.

Aydın, lige iyi başladıklarını ancak son maçlarda istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydederek, takımın genç oyunculardan oluştuğunu vurguladı.

Futbolcuların yüzde 95'inin Sakaryalı olduğuna dikkati çeken Aydın, "Bu açıdan Sakaryalıların da takıma sahip çıkması gerekiyor. İnşallah Sakaryalılarla bu takımı hak ettiği yere getireceğiz" ifadesini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...