"Puan farkını korumak bizim için önemliydi"

Göztepe teknik direktörü Özgür Zengin, "Haftayı kayıpsız geçmek ve rakiplerimizle aramızda bulunan puan farkını korumak bizim için önemliydi" dedi.

NTV Spor 30.09.2013 - 13:29
"Puan farkını korumak bizim için önemliydi"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Anadolu Selçukluspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Özgür Zengin, "Haftayı kayıpsız geçmek ve rakiplerimizle aramızda bulunan puan farkını korumak bizim için önemliydi" dedi.

Zengin, yaptığı açıklamada, Anadolu Selçukluspor maçının "kazanmayı alışkanlık haline getirmek" için önemli bir galibiyet olduğunu belirtti. Müsabakaya baskılı ve tempolu başlayarak, erken gol bulmayı hedeflediklerini kaydeden Zengin, "Bunu da ilk 20 dakikada skoru 2-0 yaparak başardık. 2-0'da sonra oyun kalitemiz düştü. Anlamsız pas hataları ve hücumsal anlamda hareketsizlikten kaynaklanan gereksiz panik yaptık. Özellikle ikinci yarıda rakibin baskısını kırma ve skoru artırma adına oyuncu değişikliklerine gittik. İkinci yarıda net pozisyonlar bulmamıza rağmen bu atakları golle sonuçlandıramadık. Deplasmanda 2-0 kazanarak, haftayı kayıpsız geçmek ve rakiplerimizle aramızda bulunan puan farkını korumak bizim için önemliydi. Oyuncularımızın ortaya koydukları performans ve kazanma arzularını yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Zengin, gelecek hafta Hatayspor maçıyla taraftarlarıyla buluşacaklarını belirterek, "Bu müsabakaya da mutlak galibiyet parolası ile çıkıp, seri galibiyetlerimizi sürdürmek istiyoruz. Ayrıca bizi Konya'da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...