Hakan 2 hafta yok

Galatasaray'a Hakan Balta'dan kötü haber... Karabükspor maçında sakatlanan Hakan'ın çekilen MR'ndan sonra 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Tecrübeli oyuncu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag, ligdeki Kayserispor ve Torku Konyaspor maçlarında takımını yalnız bırakacak.

NTV Spor 20.10.2013 - 14:50
Hakan 2 hafta yok

Galatasaray'da Kardemir Karabükspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Hakan Balta'nın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Karşılaşmadan sonra hastaneye kaldırılan tecrübeli oyuncunun MR'ı çekilmiş ve iç yan bağlarinda esneme tespit edilmişti. Hakan, Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag ve ligdeki Kayserispor ve Torku Konyaspor maçlarında forma giyemeyecek.

Öte yandan uzun süredir sakatlğı devam eden Hamit Altıntop'un tedavisine yoğun bir şekilde devam ediliyor. Tecrübeli oyuncunun belindeki sinir sıkışmasının dünyaca ünlü doktorlar tarafından yakından takip edildiği öğrenildi.

Bayern Münih ve Real Madrid'de forma giyerken de benzer sıkıntıdan dolayı 4.5 ay sahalardan uzak kalan başarılı oyuncunun ameliyat olup olmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Hamit'in ameliyat olması durumunda takıma ancak ligin ikinci yarısında katılma ihtimali bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...