Diyadin dönemi sona erdi

Gençlerbirliği'nde kötü gidişatın faturası Metin Diyadin'e kesildi. Kırmızı-siyahlı ekip teknik direktör Diyadin ile yolların ayrlıdığını açıkladı.

NTV Spor 20.10.2013 - 19:08
Diyadin dönemi sona erdi

Spor Toto Süper Lig'de evinde  son oynanan kasımpaşa maçında sahadan 3-1 yenik ayrılan ve ligin dibine demir atan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Metin Diyadin ile yollar ayrıldı.

Başkent ekibinden  yapılan basın açıklamasına göre "Gençlerbirliği olarak lig tarihimizin en kötü başlangıcını yapmış olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Lig sıralamasındaki yerimizi göz önüne alarak daha önce yapılan bütün spekülasyonlara rağmen arkasında olduğumuzu beyan ettiğimiz teknik direktörümüz Metin Diyadin'le varılan karşılıklı anlaşma ile de yollarımızı ayırmış bulunuyoruz" ifadesine yer verildi.

Basın bildirisinde Diyadin'in yanı sıra kırmızı-siyahlı ekibin genel menajeri Cem Onuk ile de çalışmaya devam edilmeyeceği bildirildi.

CAVCAV: BIRAKMA KARARI ALMIŞTIM AMA...
Öte yandan NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, görevi bırakıcağına dair yer alan sepkülasyonlara son noktayı koydu. Cavcav, "Açıkçası bırakma niyetim oldu, ancak çevremden gelen baskılar ve takımın bana en ihtiyacı olduğu dönemde kararımı değiştirdim ve tutkuyla bağlı olduğum kulüpte yola devam etme kararı aldım" dedi.

Diyadin yönetimindeki Gençlerbirliği 8 maç sonunda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

Sayfa Yükleniyor...