Belgü seçime giremiyor!

Fenerbahçe'de Hulusi Belgü'nün adaylığı düştü! Hakkında geçici ihraç kararı bulunan Hulusi Belgü'nün affına ilişkin oylamada olumsuz karar çıktı! Belgü bu yözdün yarınki kongrede başkan adayı olma şansını kaybetti.

NTV Spor 02.11.2013 - 14:08
Belgü seçime giremiyor!
Fenerbahçe Seçimli Olağan Genel Kurulu'ndaki kritik oylamalardan biri de başkanlığa adaylığını açıklayan Hulusi Belgü hakkındaydı.
 
Belgü her ne kadar adaylığını açıklasa hatta listesini oluştursa da bunun önünde bir engel bulunuyordu; hakkındaki geçici ihraç kararı!
 
Hulusi Belgü, seçime girebilmek için Genel Kurul'da bu geçici ihraç kararının kaldırılması yönünde oylama yapılmasını istedi.
 
Genel Kurul'da el kaldırma usülüyle yapılan oylamada Divan Başkanı Vefa Küçük önce sonuca dair karara varamadı. Bu nedenle üyelerden yeniden el kaldırmalarını istedi. Yeniden kabul ve red için el kaldırılmasının ardından Vifa Küçük, af talebinin reddedildiğini açıkladı.
 
Ancak hulusi Belgü taraftarlarından itirazlar yükseldi. Bunun üzerine Vefa Küçük bir oylama daha yaptırdı. Yapılan bu oylamada da sonuç değişmedi ve Hulusi Belgü'nün "geçici ihracın affı" yönündeki talebi reddedildi.
 
ADAY OLAMAYACAK
Hakkındaki geçici ihraç kararı kaldırılmayan Hulusi Belgü böylece başkanlık yarışına girme şansını da yitirmiş oldu.
 
 

Sayfa Yükleniyor...