Fethiyespor'da Ceviz dönemi kapandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

NTV Spor 04.11.2013 - 16:29
Fethiyespor'da Ceviz dönemi kapandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Fethiyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kulüp yetkililerine teknik direktörlükten istifasını verdiğini söyledi.

İstifasını daha öncede vermek istediğini ancak kulüp başkanı ve yönetim kurulunun isteği üzerine görevine devam ettiğini belirten Ceviz, "Olumsuz giden bir ortamda Fethiyespor'un içerisinde yetişen birisi olarak kulüp için özveriyi, fedakarlığı ve inancı sürekli taşıdım. Yöneticilerin gösterdiği güveni boşa çıkarmamak adına oyuncularımız ve ekibimizle yeni çıktığımız PTT 1. Lig'de başarılı olmayı tabi ki istedik ama şartlar bizim istediğimiz gibi olmadı. Birçok maçı şansız bir şekilde kaybettik. Gelinen noktada Fethiyespor'un hem önünü açmak hem de yöneticilerimizin değişik bir ortamda devam etmelerini sağlamak için görevimden ayrılıyorum" dedi. 

Ceviz, "başka insanlar konuştu" diye görevi bırakmadığını, kulübün gidişatı ile ilgili bir değişikliğin şart olduğunu gördüğü için istifa ettiğini anlattı.

Başarısızlıkla ilgili herkesin konuşabileceğini dile getiren Ceviz, hakaret boyutu olmadığı sürece saygı duyacağını ifade etti.

Fethiye'de iki şampiyonluk yaşadığını kaydeden Ceviz, "Formasını giydiğim kulüpte şampiyonluklar yaşamak benim için çok anlamlı. Çok büyük hatıralarım var. Ayrılık zamanı bugünmüş. Bu ayrılığın hem Fethiyespor'a hem de camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Fethiyespor bundan sonra yoluna daha iyi devam eder. Takımın önümüzdeki maçları kazanacağına inanıyorum. Nasıl ki şampiyonlukta hep birlikte sevindiysek, başarısızlıkta da kulübün eski oyuncusu, hocası ve kongre üyesi olarak çok üzüldüğümün bilinmesini isterim" şeklinde konuştu.

Mustafa Ceviz, yardımcı antrenör Muammer Sürmeli ile teknik manajer Abdullah Apak'ın kongre süreci tamamlanana kadar takımın başında kalmasını uygun gördüklerini bildirdi.

"BİZ DE İSTİFA ETTİK"
Fethiyespor Kulüp Başkan Yardımcısı İsmail Türk ise Ceviz'in istifasını cumartesi günü oynanan Manisaspor maçı sonrasında verdiğini, yönetim olarak değerlendirip kabul ettiklerini belirtti.

İstifanın daha önce de birkaç kez gündeme geldiğini ancak 10 günde 4 maç olduğu için istifayı değerlendirme dışı tuttuklarını ifade eden Türk, "Hocamız tıkandığını söyledi. Bugüne kadar verdiği emekten dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Keşke bu olayları yaşamasaydık, bu sonuçlar olmasaydı ama hayatın içindeki gerçekler bizi herşeye hazır kılıyor. Bizi şampiyon yaparak PTT 1. Lig'e çıkaran hocamız, yeterli performansı gösteremediğine inanıyor. Takımın aldığı sonuçlar da o yönde" dedi.

Hocanın istifasını kabul ettiklerine işaret eden Türk, "Biz de istifa ettik. 18 Ekim'de kongremiz olacak. Bu süre içerisinde yeni gelecek yönetime fazla zarar vermemek için 3 maç yardımcı hocalarla devam edeceğiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...