"Puan almayı çok istiyorduk ama başaramadık"

PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor'un yardımcı antörenörü Yunus Şenocak, 2-0 mağlup oldukları Denizlispor maçına ilişkin, "Takım halinde puan almayı çok istiyorduk ama bunu başaramadık"dedi.

NTV Spor 10.11.2013 - 21:44
"Puan almayı çok istiyorduk ama başaramadık"

Kahramanmaraşspor'un yardımcı antörenörü Yunus Şenocak, Denizlispor'a 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, son iki maçtan puanla ayrıldıklarını belirterek, üst sıralara yaklaşmak ve puan alabilmek için Denizlispor maçına çıktıklarını ancak çok istemelerine rağmen başaramadıklarını söyledi.

İlk yarıda güzel bir oyun sergilediklerini ama golü bulamadıklarını aktaran Şenocak,"Oyun disiplinine uyduk. İkinci yarıda gol ararken kontra ataktan penaltı oldu ve rakip bunu gole çevirdi. Daha sonra oyunu toparlayamadık. Takım halinde puan almayı çok istiyorduk ama bunu başaramadık. Lig devam ediyor, önümüzdeki haftalarda puan ya da puanlar alarak üst sıralara yanaşmak düşüncesindeyiz"diye konuştu.

Kahramanmaraşsporlu futbolcu Sinan Turan ise Denizlispor'a göre topa sahip olma oranlarının daha fazla olduğunu söyledi.

TURMUŞ: STRATEJİ DOĞRUSUNDA BAŞARILI OLDUK
Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Turmuş da iki takım için de son derece önemli ve zor bir maç oynandığını belirtti.

İlk yarıda Kahramanmaraşspor'un daha etikili oyun oynadığını ancak, ikinci yarıda toparlanarak maçı aldıklarıni ifade eden Turmuş, "Denizlispor'un 6 maçtır oynadığı sistem, klasik oyun şekline döndü. Kullanılan strateji doğrusunda başarılı olduk" dedi.

Turmuş, Kahramanmaraşspor taraftarlarına ve Kahramanmaraş halkına gösterdikleri misafir perverlikten dolayı teşekkür etti.

Denizlisporlu futbolcu Şevki Çınar da ilk yarı çok tutuk başladıkları oyunda ikinci yarıda toparlanarak galibiyeti bulduklarını aktardı.

Sayfa Yükleniyor...