Yanal lige damgasını vurdu!

Lider Fenerbahçe'de teknik diretör Ersun Yanal, lige damgasını vurdu. Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 11. hafta sonunda 28 puanla zirveye taşıyan Yanal, takımının istatistiksel açıdan da rakiplerinin önünde yer almasını sağladı.

NTV Spor 12.11.2013 - 12:11
Yanal lige damgasını vurdu!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 11. hafta sonunda 28 puanla zirveye taşıyan teknik direktör Ersun Yanal, takımının istatistiksel açıdan da rakiplerinin önünde yer almasını sağladı.  

Ersun Yanal'lı Fenerbahçe, ezeli rakiplerinden Beşiktaş'a 7, Galatasaray'a 9, Trabzonspor'a ise 11 puanlık fark açtı. Ligde ikinci sırada bulunan Kasımpaşa'nın ise 4 puan önünde bulunan sarı-lacivertliler, kaydettiği 26 golle de ligin en golcü ekibi durumunda.

YANAL KOLEJ HAVASI YARATTI
Fenerbahçe'nin başında Galatasaray'a karşı ilk galibiyetini alarak kişisel müzesine önemli bir ünvan daha ekleyen Ersun Yanal, kariyerinde de kritik bir viraj döndü. Son olarak 2008-2009 sezonunda Trabzonspor ile 11 haftada 26 puan toplayan deneyimli çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin başında 2 puan daha fazla topladı. Yanal'ın sezon başından beri takıma ekstra tempo yaptırmak için uygulattığı çalışma yöntemleri de meyvelerini vermeye başladı. Fenerbahçe'de atılan gollerin dışında, atılan isabetli şut, koşu mesafeleri, isabetli pas ve topa sahip olma gibi istatistiklerde rakiplerini gerisinde bıraktı.

Yanal'ın antrenmanlar sırasında oyuncuları ile olan sıcak ilişkisi ve Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde oluşan kolej havası da deneyimli teknik adamın takıma yaptığı en pozitif katkı olarak gösteriliyor.

Sayfa Yükleniyor...