Fernandes müjdesi!

Beşiktaş'a Fernandes müjdesi... Geçtiğimiz hafta Shakhtar Donetsk'le oynanan hazırlık maçında sakatlanan Portekizli yıldız Fenerbahçe derbisine yetişecek.

NTV Spor 19.11.2013 - 15:16
Fernandes müjdesi!

Milli maç arasında Shakhtar Donetsk'le oynanan hazırlık karşılaşmasında adalesinden sakatlanan Manuel Fernandes'in en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Yoğun bir tedavi programına alınan Portekizli yıldızdan gelen son haber ise Beşiktaş teknik heyetinin yüzünü güldürdü.

Sağlık Kurulu özverili şekilde çalışan Fernandes'in ligin 13. haftasındaki Fenerbahçe derbisine büyük bir aksilik olmazsa yetişeceği yönünde rapor verdi.. Teknik direktör Slaven Bilic de hızla iyileşen Portekizli yıldızı Konyaspor karşında riske etmememe ve derbide sahaya sürme kararı aldı.

MOTTA'NIN YERİNE ATIBA
Hırvat teknik adam Konyaspor karşısında Fernandes'in mevkisinde Oğuzhan'a yer verecek. Kırmızı kart cezalısı Ramon Motta'nın yerine 2 haftadır sağ bekte oynayan Atiba geçecek.

Orta sahadaki ikiliyi Veli ve Necip'ten oluşturmayı düşünen Bilic, sistemini ise değiştirmeyecek. Shakhtar Donetsk ve İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynanan hazırlık maçlarında çift forvet deneyen Bilic, Konyaspor mücadelesinde yine Almeida'yı tek forvet oynatmayı düşünüyor.

 

Sayfa Yükleniyor...