"3 puan almak istedik ama 1 puan oldu"

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, 0-0 berabere kaldıkları Boluspor maçıyla ilgili "İlk maçta 3 puan kazanmak istedik ama 1 puan nasip oldu" dedi.

NTV Spor 01.12.2013 - 18:26
"3 puan almak istedik ama 1 puan oldu"

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, Boluspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımıyla ilk maça çıkmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

Maçtan 1 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Şerit, "Boluspor karşısına 3 gün süren bir çalışma sonrasında çıktık. Oyuncularımız verdiğimiz görevleri başarılı bir şekilde yerine getirdiler. İyi mücadele ettik. Her şey bir anda olmaz zaman içerisinde çalışmalarımızla bizi yukarı çıkaracak puanları kazanacağız. Tabii ilk maçıma 3 puanla başlamak istiyordum ama 1 puan nasipmiş. 1 puanı hanemize yazdırdığımız için mutluyuz" dedi.

Kahramanmaraşsporlu futbolcu Onur Berber de takım halinde çok iyi mücadele ettiklerini, bu şekilde devam ettikleri sürece puanlar alacaklarını dile getirdi.

GERZİ: İLK YARI TUTUK FUTBOL OYNADIK
Boluspor kaleci antrenörü Abdullah Gerzi, maçta ilk yarı tutuk futbol oynadıklarını, ikinci yarı biraz daha öne çıktıklarını kaydetti.

Kahramanmaraş'a 3 puan için geldiklerini ifade eden Gerzi, "İki takım da iyi mücadele etti. Kahramanmaraşspor'un bu kadar mücadele edebileceğini beklemiyordum. Kahramanmaraşspor'u tebrik ediyorum. Takımlar puanları paylaştı. Kahramanmaraşspor maçını kazansaydık bizim için çok iyi olacaktı" şeklinde konuştu.

Bolusporlu futbolcu Muhammet Sercan Türkeri ise 3 puan için geldiklerini ancak 1 puan alabildiklerini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...