Ataman'dan imalı sözler!

Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman, THY Euroleague D Grubu'nda Sırp ekibi Kızılyıldız Telekom'a 76-68 yenildikleri maça ilişkin, "Bu gece olumlu olan tek şey, maçı 20-25 sayı farkla değil de sadece 8 sayıyla kaybetmemiz oldu" dedi.

NTV Spor 17.10.2014 - 00:37
Ataman'dan imalı sözler!

Ataman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kızılyıldız takımını ve taraftarlarını kutlayarak, "maç boyunca muhteşem bir atmosfer yarattıklarını" söyledi.

"KÖTÜ BİR GECE OLDU"
Kızılyıldız oyuncularının maçın başından beri bu atmosferi kullanarak agresif bir oyun sergilediğini belirten Ataman, "Özellikle Boban Maryanoviç ve Marcus Williams'ı durdurmakta zorluk çektik. Kızılyıldız maçın başından itibaren psikolojik olarak daha güçlü olduğunu gösterdi. Sonuç olarak, bu bizim için çok kötü bir gece oldu. Olumlu olan tek şey, maçı 20-25 sayı farkla değil de sadece 8 sayıyla kaybetmemiz oldu. Avrupa Ligi'nde her puan çok önemli" diye konuştu.

RADONYIC: BİZİM BASKIN OLACAĞIMIZI DÜŞÜNMEMİŞTİM
Kızılyıldız Antrenörü Deyan Radonyiç ise oyuncularını ve Kızılyıldız taraftarlarını kutlayarak, Galatasaray gibi büyük bir takımı mağlup etmenin önemini vurguladı.

Kızılyıldız'ın özellikle defans konusunda çok iyi bir oyun sergilediğini ifade eden Radonyiç, "Bazı oyunculardaki eksikliklere rağmen güzel bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Bu eksiklerimiz özellikle maçın ikinci yarısında daha çok belli oldu. Önümüzdeki maçlar için daha hazır olmalıyız. Galatasaray çok iyi ve tecrübeli bir takım, oyuncuları ise bu tür maçları oynamaya alışık. Bu yüzden maçta bizim baskın olacağımızı düşünmemiştim, umarım gelecekte de bu şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...