"Bir maçtan daha fazlası"

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi'ndeki zorlu Chelsea maçı öncesi NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 17.03.2014 - 19:08
"Bir maçtan daha fazlası"

DROGBA ESPİRİYİ PATLATTI! 

Maç için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Drogba, "Chelsea benim için önemli bir kulüp maçı merakla bekliyorum" dedi.

"Takımım ve benim için önemli bir maç olacak" diyen yıldız oyuncu, "Benim için bir maçtan daha fazlası. Buradaki geçmişimi herkes biliyor. Ancak ortada rekabet var. Gol attıktan sonra sevinmek ya da sevinmemek pek önemli değil. Önemli olan gol atmak ve takımın başarısı. Gol atarsam sevinmem ama kazanırsak mutlu olurum" dedi.

"BÜYÜK BİR REKABET OLACAK"
"Mourinho'nun benim için ne anlama geldiği herkes biliyor" diyen Drogba, "Maç sırasında yine aramızda büyük bir rekabet olacak. Real Madrid'de de büyük bir rekabet yaşamıştık. Bu kez de aynı şekilde bir rekabet olacak. Gün sonunda belki yine sarılacağız, ama sahada çok büyük bir rekabet olacak" şeklinde konuştu.

"G.SARAY'DA ÇOK MUTLUYUM"
"Şampiyonlar Ligi'nde, Chelsea'de attığın şampiyonluk golüyle gitmiştin, öyle kalmasını mı isterdin, yoksa yeniden buraya gelip, böyle bir maç yapmak mı isterdin?" sorusunu Drogba, "Yeniden yapmam gerekirse yine Chelsea'yi en iyi yerdeyken bırakırdım ama kadere inanıyorum. Bu takım için yeniden oynamak isteseydim, çok önce bu olabilirdi ama olmadı. Bunda bir sorun yok. Galatasaray'da çok mutluyum. Bu maça odaklandım, çünkü benim için önemli bir maç. En iyisi olmak istiyorum" şeklinde yanıtladı.

Drogba, "Bir takımın patronu olsaydın, kararlarını beğenmeyen, oyundan alındığında tepki gösteren oyuncuna nasıl yaklaşırdın?" sorusu üzerine ise menajer olmadığını ve hayal kırıklıklarını aşmak gerektiğini kaydetti.

"KENDİMİ İSPATLAMAMA GEREK YOK"
"Mourinho, Chelsea'yi kupa dışı bıraktı, sen de Chelsea'yi kupa dışı bırakmaktan zevk alacak mısın?" sorusuna Drogba, "Kendimi ispatlamama gerek yok. Chelsea'deyken kendimi ispatladım. Maçı kazanmak istiyorum. Chelsea'ye karşı kişisel bir şeyim yok, hiçbir zaman olmadı ve olmayacak" yanıtını verdi.

Yıldız oyuncu, gelecekte farklı bir görevle Chelsea'ye dönebileceğini, ancak şu anda hala futbol oynamak istediğini anlattı.

Sayfa Yükleniyor...