Göztepe 88 yaşında

Göztepe A.Ş. Başkanı Hüseyin Altınbaş, Göztepeli olmanın ayrıcalığını hep hissettiklerini ve gelecek nesillere de bunu öğreteceklerini söyledi.

NTV Spor 14.06.2013 - 18:01
Göztepe 88 yaşında

Göztepe A.Ş. Başkanı Hüseyin Altınbaş, "Göztepeli olmanın ayrıcalığını hep hissediyoruz ve gelecek nesillerimize de bunu öğreteceğiz" dedi.

Altınbaş, kulübün 88. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Göztepe'nin efsane tarihinden aldıkları güç ve oluşturdukları ekip ruhu ile yarınlara umut ve güvenle baktıklarını belirtti. Kulübün büyüklüğü ve profesyonel yönetim anlayışıyla hedeflerine ilerleyeceklerine inandığını kaydeden Altınbaş, "Bizler bugün burada bayrağımızı daha da yukarılara taşımak için bulunuyoruz. İnişlerimiz, çıkışlarımız olacaktır ama hedeften hiçbir zaman sapılmayacaktır. Bugünümüze ve yarınlarımıza kendimizi her zaman yenileyerek ve dersler çıkararak bakacağız. Göztepeli olmanın ayrıcalığını hep hissediyoruz ve gelecek nesillerimize de bunu öğreteceğiz. Yeni efsaneler yaratacağız. 100. yılımızda daha coşkulu daha güçlü var olabilmek için birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız ve bozmak isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar emeği geçen tüm yönetici, sporcu ve çalışanları saygı ve hürmetle anıyor; 88.yılımızda bizlerle birlikte olan, emeği geçen herkese sonsuz sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Şan ve Şeref dolu 88.yılımız kutlu olsun" dedi.

Sayfa Yükleniyor...