Mucize geri dönüş!

Paraguaylı forvet Salvador Cabanas başından vurulduktan 4 yıl sonra sahalara geri döndü. Mucizevi şekilde hayatta kalan Cabanas, Brezilya 4. Ligi’nde bulunan küçük bir takıma transfer oldu.

NTV Spor 03.04.2014 - 14:57
Mucize geri dönüş!

Paraguaylı forvet Salvador Cabanas başından vurulduktan 4 yıl sonra sahalara geri döndü. Mucizevi şekilde hayatta kalan Cabanas, Brezilya 4. Ligi'nde bulunan küçük bir takıma transfer oldu.

Salvador Cabanas, 2010 Dünya Kupası öncesi Meksika'nın en büyük takımlarından Club America'nın formasını giyerken bir bar kavgasında başından vurulmuştu.

Paraguaylı golcü mucizevi şekilde hayata tutunmakla kalmadı; 4 yıl aradan sonra futbola geri döndü. Brezilya'da 24 bin nüfuslu küçük bir kasabanın takımı Tanabi hem adını duyurmak hem de seyirci ve sponsor çekmek için Cabanas ile 3 aylık sözleşme imzaladı.

Cabanas, Brezilya 4. Ligi'nde yer alan yeni takımına katkı sağlayacağı konusunda kendisinden emin konuştu. Futbol sevgisinin kendisini hayatta tuttuğunu söyleyen Cabanas, "Buraya turistik bir gezi için gelmedim. Atacağım gollerle takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Cabanas'ın kafatasında hala vurulduğu günden kalan kurşunun bir parçası bulunuyor. Doktorlar çok riskli olacağı gerekçesiyle kurşunu operasyon ile çıkarmak istemişti. Sol gözünde görme kaybı bulunan Cabanas sol bacağını da eskiden olduğu gibi kullanamıyor.

Sayfa Yükleniyor...