"Turu geçtiğimiz için şanslıyız"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Borussia Dortmund'a 2-0 yenildikleri maç sonrası, turu geçtikleri için şanslı olduklarını söyledi. Dortmund Teknik Direktörü Klopp ise elenmelerine karşın, takımıyla gurur duyduğunu dile getirdi.

NTV Spor 09.04.2014 - 14:20
"Turu geçtiğimiz için şanslıyız"

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final bileti alırken ecel terleri döktü. 3-0'ın rövanşında, akın akın gelen Borussia Dortmund atakları karşısında, ilk yarıda 2-0 geriye düşen eflatun-beyazlılar, maçı zor da olsa bu skorla tamamlamayı başardı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, maçın ardından şanslı olduklarını itiraf etti.

Ancelotti, "Öncelikle yarı finale çıktığımız için mutluyuz. Ancak hiçbirimiz oyundan memnun kalmadık. İlk yarıda çok top kaybettik. Penaltıyı da kaçırdıktan sonra takımın üzerine korku çöktü. 2. yarıda en azından akıllı oynadık. Biraz daha sakin kalarak kalemizi daha iyi savunduk. Casillas, maçın çok önemli bir anında inanılmaz bir kurtarış yaparak bizi oyunda tuttu. Bu seviyede tüm maçlar zordur. Yarı finale çıktığımız için şanslıyız" dedi.

KLOPP: OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM
Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp ise oyuncuları ile gurur duyduğunu söyledi. Klopp elenmelerini, deplasmandaki ilk maçta, önemli fırsatlar bulmalarına karşın, gol atamamalarına bağladı.

Alman çalıştırıcı, "İlk maçı 3-0 kaybeden bir takımın, nasıl oynaması gerektiğini görmek isteyen herkes bu maçın videosunu izleyebilir. Oyuncularım herşeylerini verdi. Kaç kilometre koştuklarını tahmin bile edemiyorum. Elimizden gelen herşeyi yaptık. ama deplasmanda gol atamadığımız için elendik" ifadelerini kullandı.

Real Madrid bu sonuçla, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 4. kez yarı final bileti aldı. Madrid ekibi son 3 sezonda Barcelona, Bayern Münih ve Borussia Dortmund'a elenmekten kurtulamamıştı.

Sayfa Yükleniyor...