"Kariyerimin en uzun 90 dakikasıydı"

Liverpool kaptanı Steven Gerrard Manchester City galibiyetinin ardından samimi açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki yıldız, takımına şampiyonluğu kazandırmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

NTV Spor 14.04.2014 - 15:37
"Kariyerimin en uzun 90 dakikasıydı"

Liverpool 24 yıllık hasretine son verip Premier Lig şampiyonluğunu kazanabilecek mi?

İşte bu soru Liverpool'un Manchester City'i 3-2 mağlup etmesinin ardından ada basınında geniş yer tuttu. Ancak ada basınının dikkatini çeken başka bir şey daha vardı; Liverpool kaptanı steven Gerrard'ın gözyaşları.

Maçın bitiş düdüğüyle sevinç gözyaşları döken 33 yaşındaki yıldız, kariyeri boyunca formasını giydiği Liverpool ile daha önce hiç şampiyonluk yaşamadı. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, 2 Federasyon Kupası ve üç lig kupası zaferleri yaşayan Gerrard, şimdi de koleksiyonuna şampiyonluk kupasını da eklemek istiyor.

City karşılaşmasını "Kariyerimin en uzun 90 dakikasıydı" ifadeleriyle değerlendiren Gerrard, "Bu sezon şimdiye kadarki en iyi performansımızı sergiledik. Maçın ilk yarım saati kesinlikle kazanacağımızı düşündüm ama City 2-0 geriden gelip durumu 2-2 yaptığında endişeye kapıldım. Zaman sanki geriye doğru akıyordu.  Ama sonunda zafere ulaştık. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...