Finale İsviçre damgası!

Monte Carlo Masters'ta finalin adı belli oldu. Finalde 2 İsviçreli tenisçi Roger Federer ile Stanislas Wawrinka karşı karşıya gelecek.

NTV Spor 19.04.2014 - 22:48
Finale İsviçre damgası!

Roger Federer ile Novak Djokoviç'i karşı karşıya getiren yarı final maçı, Federer için beklenenden çok daha kolay geçti. Sırp rakibinin, sağ el bileğindeki sakatlığından da yararlanan İsviçreli tenisçi, ilk seti 7-5, ikinci seti de 6-2 kazanarak, Monte Carlo Masters'ta adını 4. kez finale yazdırdı.

Üst üste 5. Masters turnuvasını kazanmak amacıyla Monte Carlo'da mücadele eden Djokoviç, bileğindeki sakatlık nedeniyle, bir süre kortlardan uzak kalacağını açıkladı. Djokoviç'in, 6 hafta sonra başlayacak Fransa Açık'a kadar iyileşmesi bekleniyor.

Federer'in finaldeki rakibi bir başka İsviçreli Stanislas Wawrinka oldu. Sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ı kazanan Wawrinka, çeyrek finalde Rafael Nadal'ı eleyen David Ferrer'i yendi. İlk seti 6-1 kazanan Wawrinka, ikinci seti de tie-break ile alarak finalist oldu. Bugüne dek 14 kez Federer ile karşılaşan Wawrinka'nın, vatandaşı karşısında sadece 1 galibiyeti bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...