Premier Lig | West Ham United - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Premier Lig’de inişli-çıkışlı grafiğiyle dikkat çeken Liverpool, şampiyonluk yarıışında Arsenal ve Manchester City’nin gerisinde kaldı. Haftaya 74. puanla 3. sırada giren Klopp’un öğrencileri, West Ham United karşısında kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. West Ham United ise ligde oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet elde etti. West Ham United - Liverpool maçının detayları belli oldu. Peki West Ham United - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 26.04.2024 - 12:53
Premier Lig | West Ham United - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Liverpool son haftalarda yaptığı üst üste puan kayıplarıyla dikkat çekti. Arsenal ve Manchester City ile şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool geride kalan haftalarda oynadığı 34 karşılaşmada 22 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. ’de Liverpool, West Ham United ile karşılaştığı son 15 lig maçında 12 galibiyet aldı. West Ham United - Liverpool maçı heyecanına ortak olmak isteyen futbolseverler ise mücadelenin ekranlara geleceği kanalı araştırıyor. Peki West Ham United - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

?

Premier Lig’de West Ham United, Liverpool’u konuk ediyor. Londra Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak mücadele 27 Nisan Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

WEST HAM UNİTED SON DURUM

West Ham United ligde oynadığı son 5 mücadelede tek galibiyet alabildi. İngiliz ekibi geride kalan 34 haftada 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile beraber 48 puan topladı. West Ham United haftaya 8. sırada giriyor.

LİVERPOOL SON DURUM

Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Puan sıralamasında Manchester City ve Arsenal’in gerisinde kalan Liverpool, oynadığı 34 karşılaşmada 22 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Liverpool 74 puanla 3. sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...