Beşiktaş şampiyonluğa yürüyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi play-off final serisi 2. maçında Beşiktaş, Ankara İl Özel İdare'yi 24-22 yenerek seride 2-0 öne geçti. 3 galibiyet alan tarafın şampiyon olacağı serinin 3. maçı cuma günü Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak.

NTV Spor 21.05.2014 - 22:31
Beşiktaş şampiyonluğa yürüyor

Ligde normal sezonu lider bitiren Beşiktaş'ın ev sahibi avantajına sahip olduğu final serisinde 2 maç Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynandı.

Deplasmanda oynadığı ilk maçı kazanan Beşiktaş, bu galibiyetin rahatlığıyla başladığı maçta düşük skorlu geçen ilk yarıyı 12-10 önde kapadı. 2. yarıya da hızlı başlayan siyah beyazlılar 4-0'lık bir seri ile durumu 16-10'a taşıdı. Tam İl Özel İdare için her şey bitti derken Başkent ekibi Volkan Çalışkan'ın golleri ve agresif savunmasıyla 5 gollük bir seri yakalayıp maça yeniden ortak oldu. Başkent ekibi maçın son 10 dakikası içinde bir ara 19-18 öne geçse de son bölümde toparlanan Beşiktaş farkı 4'e kadar çıkardı ve maçı da 24-22 kazandı. Siyah beyazlılar bu galibiyetle seride 2-0 öne geçti.

Beşiktaş cuma günü oynanacak maçı da kazanırsa üst üste 6. topplamda 10. şampiyonluğuna ulaşacak.

Bu arada maç sonuna Beşiktaş hentbol takımının bir taraftarının yaptığı evlenme teklifine pankartla destek vermesi damga vurdu.

Sayfa Yükleniyor...