"Fenerbahçe'de süre bulamıyordum"

Roma, Fenerbahçe'den transfer ettiği Salih Uçan'ı basına tanıttı. Yapılan toplantıda konuşan genç futbolcu, Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamamaktan yakındı ve transferin bu nedenle gerçekleştiğini söyledi. Salih, amacının ise Roma'yı üst seviyelere taşımak olduğunu belirtti.

NTV Spor 17.07.2014 - 19:42
"Fenerbahçe'de süre bulamıyordum"

Salih Uçan, Roma'da İtalyan basınının karşısına çıktı. 

Roma'nın Fenerbahçe'den iki yıllığına kiraladığı genç futbolcuya ilgi büyüktü. Roma'nın Trigoria semtindeki Fulvio Bernardini Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına, Roma Kulübü CEO'su Italo Zanzi ile gelen Salih, yeni takımının formasıyla poz verip, 48 numaralı formasını imzaladı.

Salih ardından İtalyan basınının sorularını yanıtladı. Genç futbolcu, transferinde bir gariplik olup olmadığı yönündeki soruya "Fenerbahçe'de daha fazla oynama şansı bulsaydım, buraya gelmeyebilirdim. Bu seçimde bir hata görmüyorum" karşılığını verdi.

Fenerbahçe'deki ilk yılında kendisine şans verdiği için teknik direktör Aykut Kocaman'a teşekkür eden Salih, "Şimdi benim için yeni bir yaşam başladı. İki yıl kontratım var ve sıkı çalışıp, Roma'yı daha yüksek seviyelere taşımak istiyorum. Kalitemi ortaya koymak için kendime güvenim tam" açıklamasını yaptı.

Salih Uçan, Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia ile takım arkadaşlarından Totti ve De Rossi gibi oyuncular için de "Teknik direktör Garcia bana güven duyduğunu belirtti. Bu beni mutlu etti. Takım arkadaşlarımla ilk izlenimim çok iyi. Şu anda İngilizce iletişim kuruyorum ama en kısa sürede İtalyanca öğrenip onlarla daha iyi anlaşmayı ümit ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

Sayfa Yükleniyor...