Kızılyıldız taraftarı hayatını kaybetti!

Galatasaray Liv Hospital maçına giremeyen Kızılyıldız taraftarları, Abdi İpekçi Spor Salonu çevresinde olay çıkardı. Taraftarların kendi arasındaki kavgada bıçakla yaralanan bir Sırp genç hayatını kaybetti.

NTV Spor 22.11.2014 - 08:54
Kızılyıldız taraftarı hayatını kaybetti!

Kızılyıldız Kulübü'nün 50 bilet istediği maça Sırbistan'dan 400'e yakın taraftar geldi. Galatasaraylı yetkililer, yer olmadığı ve güvenlik zaafiyeti oluşturacağı için grubun Abdi İpekçi'ye girmesine izin vermedi. Salona giremeyen Kızılyıldız taraftarları önce Galatasaraylı taraftarlara meşaleler ve taşlarla saldırdı. Polisin biber gazıyla yaptığı müdahale sonrası Sırp taraftarlar salondan uzaklaştırıldı.

Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, daha sonra Sırp taraftarlar kendi aralarında tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışma sırasında bir Sırp fanatik, elindeki bıçakla çevresine saldırdı. Bu sırada 25 yaşındaki başka bir Sırp taraftar kalbinin altına aldığı bıçak darbesi ile yaralandı.

Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç Sırp, 5 saat süren ameliyet sonrası kan kaybından hayatını kaybetti. Adının Marko Ivkovic olduğu öğrenilen Sırp taraftar için Kızılyıldız Kulübü, internet sitesinden bir başsağlığı mesajı yayınladı. Sırbistan'in İstanbul Başkonsolosu Dragan Markovic, Türk doktorların aslanlar gibi mücadele etmesine rağmen taraftarı kurtaramadığını açıkladı.

Sayfa Yükleniyor...