NTVSpor.net yine zirvede!

İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri medya ve sanat dünyasının en iyilerini seçti, NTVSpor.net bir kez daha zirveye çıktı!

NTV Spor 28.02.2015 - 23:20
NTVSpor.net yine zirvede!

İstanbul Arel Üniversitesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Medya ve Sanat Ödülleri töreni sinema, televizyon, müzik, basın ve iş dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi.
 
İstanbul Arel Üniversitesi Medya ve İletişim Kulübü Öğrencileri tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Medya ve Sanat Ödülleri', medya ve sanat dünyasından birçok ünlü simayı bir araya getirirken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
 
ÜST ÜSTE 2. KEZ NTVSPOR.NET
NTVSpor.net, 9.000'in üzerindeki Arel Üniversitesi öğrencisinin oy kullandığı seçimde, "En Beğenilen spor Portalı" seçildi. Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilen törende NTVSpor.net'in ödülünü NTVSpor İnternet Yayın Yönetmeni Cem Kurel aldı.
 
NTVSpor.net geçtiğimiz sene de aynı ödüle layık görülmüştü.
 
BİR ÖDÜL DE DEMİRKOL'A
Arel Üniversitesi Medya ve Sanat Ödülleri'nde NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol da ödüle layık görüldü. Demirkol, Fanatik Gazetesi'ndeki köşe yazıları ile "En Beğenilen Spor Köşe Yazarı" seçildi.
 
STAR'A ÖDÜL YAĞDI
Bu arada gecede Doğuş Yayın Grubu'na başka ödüller de verildi. Star "En Beğenilen Televizyon Kanalı", Star Ana Haber "En Beğenilen Ana Haber Bülteni", Star Haber Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik "En Beğenilen Haber Spikeri", Star'da yayınlanan Melek "En Beğenilen Gündüz Kuşağı Programı", MedCezir "En Beğenilen Tv dizisi", MedCezir'in yıldızları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy "En Beğenilen Dizi Oyuncuları", National Geographic Türkiye de "En Beğenilen Bilim Teknoloji Dergisi" ödüllerine layık görüldü.
 
"AREL ÖĞRENCİLERİNİN %50'Sİ BURSLU OKUYOR"
Törenin açılış konuşmasını Medya ve İletişim Kulübü başkanı Mert Demir gerçekleştirdi. Mert Demir gece için hazırlanan videoyu konuklarla paylaştı.
 
Tören öncesi geceye dair duygularını dile getiren İstanbul Arel Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Kemal Gözükara, “Medya ve Sanat Ödülleri töreni öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bir etkinlik. Dolayısıyla öğrencilerimizi bir arada buluşturmak hem güzellik hem de yakınlık oluşturuyor. İstanbul Arel Üniversitesi olarak gerek maddi gerekse manevi öğrencinin istediği her şeye cevap vermeye çalışıyoruz. Üniversitemizin 15 Binden fazla öğrencisinin 7 bin 500'ü burslu okuyor. Vakıf Üniversiteleri içersinde yüzde 50 burslu okuyan öğrenci bizde. Çocukların eğitimi benim için çok önemli. Öğrencilerimiz bu gece de ödül alacak isimleri kendileri belirledi. Her şey bizim öğrencilerimiz ve öğrenci konseyimiz tarafından hazırlandı. Onların talebini biz de yerine getiriyoruz” dedi.
 
Öğrencilerin ödül alacak isimleri özgür bir ortamda belirlediklerini ifade eden İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çivi ise “Öğrencilerimizin özgür bir ortamda kendi tercihlerini ortaya koymaları çok önemli. Zaten biz öğrencilerimizi rahat, özgüvenli, kendisini ifade edebilen ülke problemleri ile ilgilenen ülkenin geleceğine kendisini hazırlayan bireyler olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz. Gençlerimizin iyi yetişmesi için bizler bütün olanakları seferber ediyoruz. Onlar da kendi hür iradeleriyle Medya ve İletişim Kulübü'nün de düzenlemesiyle bu etkinliği hazırladılar ve ödül alacak kişileri belirlediler” diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...