Final Four için geri sayım sürüyor!

Polonya’da düzenlenecek CEV DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four için geri sayım sürüyor. VakıfBank ve Eczacıbaşı VitrA arasında oynanacak yarı final maçı öncesi Eczacıbaşı VitrA antrenörü Giovanni Caprara ve oyunculardan Neslihan Demir Güler açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 01.04.2015 - 15:53
Final Four için geri sayım sürüyor!

CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four yarı final maçları cumartesi günü NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. Saat 16:00'da Chemik Police ve Unendo Yamamay ile, saat 19:00'daki VakıfBank ve Eczacıbaşı VitrA maçları NTV Spor'dan canlı yayınlacak.

CEV DenizBank Kadın Voleybol Şampiyonlar Ligi, Dörtlü Finali'nde yarı final maçında iki Türk ekibi VakıfBank ve Eczacıbaşı VitrA Polonya'da karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi eczacıbaşı vitra antrenörü Giovanni Caprara, rakiplerini değerlendirdi.

Dörtlü Final'e katılan dört takımın da çok kuvvetli ve şampiyonluğu kazanabilecek güçte olduğunu söyleyen Caprara, “Tahminim, VakıfBank lig maçlarına göre çok değişik bir kadroyla çıkacak. Yabancı sınırlaması nedeniyle ligde oynatamadıkları oyuncuların hepsi sahada olacaktır. Yani Dörtlü Final'de karşımızda, bizim daha önce karşılıklı oynama şansı bulamadığımız bir takım olacak. O yüzden zorlu bir maç bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

VakıfBank'ın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti'yi öven Caprara, rakiplerini favori olarak gösterdi ve şunları söyledi: "Guidetti çok akıllı bir adam. Kendi takımını bu turnuvada favori olarak göstermemeye çalışıyor ancak hepimiz biliyoruz ki yine favoriler. Çünkü bu kupayı daha önce iki defa kazandılar. Böyle bir turnuvayı oynamanın nasıl bir şey olduğunu bizden ve diğer takımlardan çok daha iyi biliyorlar"

Turuncu-beyazlı ekibin önemli isimlerinden Neslihan Demir Güler ise, geçen seneye göre daha tecrübeli bir takım olduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifada etti.

Diğer yarı final maçı ise ev sahibi Chemik Police ile İtalya temsilcisi Unendo Yamamay Busto Arsizio arasında oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...