"Tenisin gelişmesine büyük katkısı olacak"

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın onur konuğu olarak İstanbul'a gelen Monica Seles, Eminönü'nde sokak tenisi etkinliğine katıldı.

NTV Spor 25.07.2015 - 12:29
"Tenisin gelişmesine büyük katkısı olacak"

Efsanevi tenisçi Monica Seles, kendisine eşlik eden TRB Genel Müdürü Ümit Leblebici ve Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile birlikte NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Bu tarz organizasyonların tenisin gelişmesine katkı sağladığını belirten Monica Seles, "Çok iyi bir işbirliği var TEB ve Tenis Federasyonu eşliğinde. Ben de çok genç yaşta sokaklarda tenis oynamaya başladım. Bu tarz organizasyonların da tenisin gelişmesine büyük katkısı olacaktır. Umuyorum ki bir gün, burada raket sallayan küçük kızları televizyonda büyük bir turnuvada boy gösterirken izleyeceğiz" dedi.

Ülkede bir tenisçi çıktıktan sonra arkasının geldiğini vurgulayan Seles, "İstanbul'a geçen sene de gelmiştim, İstanbul Cup'ın davetlisi olarak. Türkiye Tenis Federasyonu'yla birlikte, burada tenisin gelişmesi için çalışmalarda bulunuyoruz. Bu hafta sonu da İstanbul Cup'ta çok iyi bir tenis izleyeceğiz. Benim ülkemde de aynı şekilde olmuştu, tek bir isim çıktıktan sonra onu diğer sporcular takip etti. Ana Ivanovic, Jelena Jankovi ve Novak Djokovic gibi tenisçiler yetiştirdik. Türkiye'de de çok iyi bir ismi mutlaka iyi tenisçiler takip edecektir ve grand slam seviyesinde başarılar gelecektir" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...