Real Madrid - Alaves maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Real Madrid - Alaves maçı şifresiz mi?

Real Madrid, La Liga’da sezonun sona ermesine üç hafta kala Deportivo Alaves’i ağırlıyor. Şampiyonluğunu ilan eden eflatun-beyazlılarda Ancelotti’nin kadro tercihi merak ediliyor. Madrid ekibi, Barcelona, Girona, Atletico Madrid gibi takımları geride bıraktı. A Milli Takım’ın genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid’in oynadığı son üç lig maçında sahaya ilk 11’de çıktı. İspanyol ekibinin maç kadrosu belli oldu. Real Sociedad, Cadiz ve Granada maçlarındaki performansı ile dikkat çeken Arda’nın Alaves maçında sahada olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Real Madrid - Alaves maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid- Alaves maçı şifresiz mi, hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 14.05.2024 - 14:32
Son Güncelleme: 14.05.2024 - 14:33
Real Madrid - Alaves maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Real Madrid - Alaves maçı şifresiz mi?

Şampiyonlar Ligi ve lig şampiyonluğuyla sezona başlayan Real Madrid’de yüzler gülüyor. Tecrübeli teknik adam Ancelotti yönetiminde hedeflerini gerçekleştirmek isteyen Real Madrid’de gözler Alaves karşılaşmasına çevrildi. 19 yaşındaki Arda Güler, performansıyla İspanya’ya damga vururken Real Sociedad ve Granada maçlarında gol atma başarısı gösterdi. Sezon başında sakatlığı sebebiyle istediği süreleri alamayan milli oyuncu, ’da bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada 255 dakika sahada kalırken 3 gol katkısı verdi. Real Madrid - Alaves maçının 22 kişilik kadrosu açıklandı. Arda Güler, maç kadrosunda yerini aldı. Peki Real Madrid - Alaves maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ayrıntıları…

?

36. haftaya 90 puanla giren Real Madrid bu sezon etkili hücum hattıyla dikkat çekti. Rakip fileleri 78 kez sarsan eflatun-beyazlılar, kalesinde 22 gol görürken sezonun en az gol yiyen takımı oldu.

Real Madrid’in rakibi Alaves ise son haftalarda vites yükseltti. Luis Garcia yönetimindeki Alaves ligde oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Real Madrid - Alaves maçı 14 Mayıs Salı günü saat 22.30’da başlayacak.

REAL MADRİD - ALAVES MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Bugün oynanacak Real Madrid - Alaves mücadelesinin ekranlara geleceği kanal belli oldu. La Liga’da 36. hafta oynanacak mücadele S Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ARDA İSPANYA’YA DAMGA VURDU

Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, son haftalardaki performansıyla İspanya’da gündem oldu.

Bu sezon La Liga, Kral Kupası ve Süpercopa’da forma şansı bulan oyuncu Real Madrid’in son 3 lig maçında 2 gol kaydetti.

Ancelotti, genç yıldızın önümüzdeki sezon takımda kalacağını açıklarken daha fazla süre bulacağını ifade etti.

Arda Güler, Real Madrid’in Alaves maçının 22 kişilik kadrosunda yer aldı. Arda Güler’in sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.

ALAVES 42 PUAN TOPLADI

Luis Garcia yönetimindeki Alaves ise son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çekti. İspanyol ekibi ligde son olarak Girona ile 2-2 berabere kaldı. Girona karşılaşması öncesindeki üç maçını da kazanan Alaves, Madrid deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Alaves geride kalan haftalarda oynadığı 35 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı. Oynadığı karşılaşmalarda 34 gol atarken kalesinde ise 40 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...