Ada'da boks şöleni!

Boksta gözler bu hafta sonu Liverpool'da olacak. Birbirinden zorlu maçlara sahne olacak şampiyonluk gecesini saat 23.15'ten itibaren NTV Spor'dan canlı olarak izleyebilirsiniz.

NTV Spor 10.03.2016 - 09:47
Ada'da boks şöleni!

Boks şöleni bu akşam İngiltere'nin Liverpoool kentinde gerçekleştirilecek unvan maçlarıyla devam edecek.

Gecenin ana maçında yenilgisiz hafif sıklet şampiyonu Terry Flanagan ile WBA'in geçici şampiyonu Derry Mathews WBO unvan koruma maçına çıkacak.

29 maçta 29 galibiyet alan Terry Flanagan son 6 maçında da rakiplerini nakavt etmişti. Liverpool'da Echo Arena'da yapılacak maçın ev sahibi Derry Mathews ise bir diğer federasyonun şampiyonu olarak Flanagan'ın karşısına çıkacak. Matthews ilk 20 maçını kazandıktan sonra düşüşe geçmiş ancak son karşılaşmalarında elde ettiği başarılarla tekrar eski günlerine döndüğünü göstermişti.

Kübalı olimpiyat şampiyonu Guillermo Rigondeaux Ada'da ringe çıkacak. Rakibi ise Liverpoollu boksör James Dickens. Ters gardı ile dikkat çeken Dickens'in 21 galibiyeti, 1 mağlubiyeti bulunuyor. Rigondeux da 16 maçının hepsini galibiyetle tamamlarken rakiplerini 10 kez nakavt etti.

Liverpool'daki dev gecenin merakla beklenen bir başka mücadelesi ise Güney Afrika'nın nakavt ustası Zolani Tette ile Meksikalı Santos Gonzalez arasında olacak. IBF'in 3 numaralı kemeri için uluslararası şampiyonluk mücadelesine imza atacak iki boksörün de 22'şer galibiyeti, 3'er yenilgisi bulunuyor.

 

Sayfa Yükleniyor...