İngiltere'de boks şöleni yaşandı

Cumartesi gecesi İngiltere'nin Leeds kentinde boks heyecanı yaşandı. NTV Spor'dan naklen yayınlanan boks gecesinde üç önemli karşılaşma vardı.

NTV Spor 17.04.2016 - 09:39
İngiltere'de boks şöleni yaşandı

İngiltere'de gecenin maçında Britanyalı Josh Warrington, Japon Hisashi Amagasa ile karşılaştı.

WBC Uluslararası Tüy Sıklet şampiyonluk kemerini savunmak için ringe çıkan Warrington, maça hızlı başladı. 4. raunttan itibaren oyunu dengeye getiren taraf ise Amagasa oldu. Buna karşın maçın büyük bölümü dengede geçti ve kazanan 3 masa hakeminin ortak kararıyla Warrington oldu.

Britanyalı boksör maç sonu yaptığı açıklamada bundan sonra IBF Dünya Şampiyonu Lee Selby karşısında ringe çıkmak istediğini söyledi.

Gecenin diğer maçında iki eski dünya şampiyonu ringde kozlarını paylaştı. Britanyalı Stuart Hall ve Meksikalı Rodrigo Guerrero, IBF Horoz Sıklet dünya şampiyonluğu için final elemesi niteliği taşıyan maçta karşıya karşıya geldi.

12 raunt boyunca başa baş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Hall, 12 raunt sonunda hakeminin ortak kararıyla kazanmayı başardı. Britanyalı boksör bir sonraki maçında IBF Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkacak.

Gecedeki diğer maçta Britanyalı Martin Joseph Ward, İspanyol Ruddy Encarnacion ile WBC Uluslararası Süper Tüy Sıklet Şampiyonluk kemerini savunmak için karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna rakibine üstünlük kurmayı başaran Ward, 10 raunt sonunda karşılaşmayı puanla kazanarak kemerini korudu.
 


 

Sayfa Yükleniyor...