Pulev ve Chisora erken kapıştı!

Boksta, cumartesi gecesi 22'den itibaren NTV Spor'dan canlı yayınlanacak Avrupa şampiyonluk maçı öncesi basının karşısına çıkan İngiliz Dereck Chisora ve Bulgar Kubrat Pulev, kameraların önünde birbirine girdi.

NTV Spor 05.05.2016 - 09:23
Pulev ve Chisora erken kapıştı!

Chısora ile Pulev, ringe çıkmadan önce basın toplantısında birbirlerine meydan okudu. Kafa kafaya gelen iki boksörü çevresindekiler güçlükle ayırabildi. Karşılaşmanın favorisi ufak bir farkla Pulev gösteriliyor. Chisora bu maçı kazanması halinde Avrupa Şampiyonluğunun yanında IBF rotası üzerinden önümüzdeki sene Anthony Joshua'nın karşısına çıkmayı planlıyor.

AMIR KHAN 32 MİLYON TL KAZANACAK
Önümüzdeki cumartesiyi pazara bağlayan gece sabaha karşı 04:00'ten itibaren NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak WBC orta sıklet dünya şampiyonluk maçında Canelo'nun karşısına çıkacak olan Amir Khan, bu maçtan bir servet kazanacak.

Amerika'da elde edeceği gelirin yanı sıra İngiltere'de maçı yayınlayacak olan BoxNation Tv'den kazanacağı ücretler ve diğer pazarlama faaliyetlerinden elde edeceği gelirle birlikte Khan'ın toplam kazancı 9 milyon sterlini (yaklaşık 37 milyon TL) bulacak.

RİNGDE PROGRAM
Almanya ve Amerika'da gerçekleştirilecek boks geceleri NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

ÖNCE ALMANYA SONRA AMERİKA
Saat 22:00'de Almanya'nın Hamburg şehrinde başlayacak olan canlı yayın maratonu, sabaha karşı 04:00'te ABD'de devam edecek. Ağır sıklette Avrupa şampiyonu, orta sıklette dünya şampiyonu belli olacak.

İLK DURAK ALMANYA
Gecenin ana maçında Bulgarların 1 numarası Kubrat Pulev, ünlü İngiliz boksör Dereck Chisora ile Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkacak. Bu karşılaşmanın galibi aynı zamanda gelecek yıl dünya şampiyonluğu için Anthony Joshua'nın karşısına çıkma hakkını da elde edecek.

ADANALI ANTHONY YİĞİT RİNGE ÇIKIYOR
Gecenin bir diğer önemli maçında iki yenilgisiz boksör, Adanalı Anthony Yiğit ve İrlandalı rakibi Philip Sutcliffe süper hafif sıklette kozlarını paylaşacak.

AMERİKA'DA DEV BOKS GECESİ
Saatler 04:00'ü gösterdiğinde gecenin ikinci durağı Amerika Birleşik Devletleri olacak. Las Vegas'ta düzenlenecek dev gecenin ana maçında Meksikalı orta sıklet dünya şampiyonu Saul “Canelo” Alvarez ile eski dünya şampiyonlarından Pakistan asıllı İngiliz boksör Amir “King” Khan karşı karşıya gelecek. Floyd Mayweather Jr emekliliğini açıkladığı günden beri profesyonel boksun 1 numaralı yıldızı olarak kabul edilen Canelo, geçtiğimiz Kasım ayında NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan karşılaşmada Miguel Cotto'yu yenerek kazandığı dünya şampiyonluk kemerini ilk kez savunmaya çalışacak.

Heyecan dolu karşılaşmalar Cumartesi gecesi saat 22.00 itibarıyla NTV Spor'da.

 

Sayfa Yükleniyor...