Moskova Boks Gecesi Rocky 4'süz kaldı

Dünyanın nefesini tutup beklediği ve dünyada Rocky 4'ün gerçek versiyonu olarak tanıtılan Moskova'daki WBC Ağır Sıklet Dünya Şampiyonluk maçı şimdilik ertelendi.

NTV Spor 16.05.2016 - 12:02
Moskova Boks Gecesi Rocky 4'süz kaldı

POVETKIN'DE MELDONYUM MADDESİNE RASTLANDI
Amerikalı şampiyon Deontay Wilder unvan koruma maçı için Rusya'nın başkenti Moskova'da Rusların eski dünya şampiyonu boksörü Alexander Povetkin ile ringe çıkacaktı. Wilder bu maçı ancak Rus Povetkin'in 27 Nisan'da yapılan doping testinde Meldonyum maddesine rastlanması bu karşılaşmanın ertelenmesine sebep oldu. Meldonyum maddesi 1 Ocak 2016 itibariyle tüm dünyada yasaklanmış hatta ünlü tenisçi Sharapova'da da çıkan bu madde sebebiyle spor dünyası çalkalanmıştı. Rus ekolünün çokça kullandığı Meldonyum artık yasak. Povetkin tarafı bu maddeyi en son eylül ayında kullandıklarını açıkladı.
 
WBC MAÇI ERTELEDİ AMA GECE DEVAM EDECEK
VADA durumu Dünya Boks Konseyine bildirdi. Maça çok az bir zaman kalması sebebiyle maç ertelendi. İngiltere'de kapmta bulunan Wilder Povetkin ile basın toplantısı bile yapamadan ülkesine dönmek için bavullarını toplamak zorunda kaldı. WBC yaptığı açıklamada Povetkin'in verdiği numunelerin B örneğinin sonuçları negatif çıkarsa karşılaşma için yeni tarih verileceğini eğer pozitif çıkarsa da karşılaşmanın iptalinin duyurulacağını duyurdu.
 
RUS ŞAMPİYON LEBEDEV ARJANTİNLİ ŞAMPİYON RAMİREZ'E KARŞI
Gecenin ana maçının ertlenmesi tüm gecenin iptal olması anlamına gelmiyor. Bu kez gözler aynı gece yine çok büyük bir merakla beklenen unvan birleştirme mücadelesine çevrilmiş durumda. IBF'in Yarı Ağır Sıklet Dünya Şampiyonu Arjantinli Victor Emilio Ramirez ile WBA Federasyonun Süper Şampiyonu Rus Denis Lebedev kemer birleştirme karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Kazanan boksör her iki şampiyonlukla birden ringden ayrılacak.
 
KIRGIZ BİVOL 7. MAÇINDA UNVAN İÇİN VURACAK!
Kırgızların büyük yıldızı namağlup Dmitry Bivol ise profesyonel kariyerine daha yeni başlamasına rağmen daha 7. maçında dünya şampiyonluk mücadelesine çıkma hakkı kazandı. Rakibi Felix Valera da 13 maçta 13 galibiyetle Bivol'ün karşısında olacak. IBO Federasyonunun Hafif Ağır Sıklet Dünya Şampiyonluk maçı da yine Moskova'da çok önemli bir karşılaşma olarak izleyicileri bekliyor.

NTV Spor'dan yayınlanacak olan dev karşılaşmalar için ger sayım devam ederken aynı gece Rus Kudrayshov ve Çeçen Rahim Çakiev de Moskova'daki gecenin beklenen boksörleri arasında...

Sayfa Yükleniyor...