Bu unvan gecesi kaçmaz!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya Eyaletine bağlı Carson şehrinde gerçekleştirilecek unvan gecesi pazar akşamı 20.15'te NTV Spor'dan ekrana gelecek.

NTV Spor 01.06.2016 - 19:02
Bu unvan gecesi kaçmaz!

Meksika Duellosu ve Dünya Şampiyonluk Maçı

2 ayrı sıklette dünya şampiyonu olarak büyük sükse yapan Meksikalı efsane boksör Orlando Salido ile yeni şampiyon Francisco Vargas karşı karşıya geliyor. Son maçında Japon şampiyon Takashi Miura'yı nakavt ederek WBC'nin Süper Tüy Sıklette Dünya Şampiyonu olan yenilgisiz Meksikalı Vargas ilk unvan koruma mücadelesini vatandaşı Salido'ya karşı verecek.

23 galibiyeti ve sadece 1 beraberliği bulunan namağlup Vargas'ın rakibi Orlando Salido, daha önce bu sıkletin dünya şampiyonluğunu yaşamıştı. Tecrübe abidesi Salido bir alt sıklet olan tüy sıklette de bu başarıyı yakalamıştı. 12 roundluk bu mücadelede Salido, 60. maçına çıkmanın tecrübesini yaşayacak.

Yenilgizsiz Ramirez Namağlup Lopez'e Karşı

Gecenin 2. ana maçında 16 maçta 16 galibiyeti bulunan Amerikalı solak boksör Jullien Ramirez, 20 galibiyeti ve tek beraberliği olan Abraham Lopez ile ringe çıkacak. İki Amerikalı boksörden Ramirez'in 8, Lopez'in ise 15 nakavtı bulunuyor. Bu karşılaşma 10 round üzerinden oynanacak.

Diğer Maçlar;

Gabriel Rosado vs Antonio Gutierrez / Orta Sıklet - 10 Round

Christian Gonzalez vs Jhon Gemino / WBC 24 Yaş Altı Hafif Sıklet Dünya Şampiyonluk Unvan Maçı - 8 Round

Kaliforniya'da StubHub Center'de yapılacak Golden Boy gecesi pazar akşamı saat 20.15'ten itibaren NTV Spor'dan yayınlanacak..

 

Sayfa Yükleniyor...