Boks fırtınası New York'ta yaşandı!

ABD'nin New York Eyaleti'nde düzenlenen boks gecesi sabaha karşı 04:00'ten itibaren NTV Spor'dan canlı olarak yayınlandı.

NTV Spor 12.06.2016 - 11:28
Boks fırtınası New York'ta yaşandı!

Gecenin ana maçında dünya şampiyonluk elemesi niteliğindeki karşılaşmada ünlü Rus boksör Ruslan Provodnikov ve Amerikalı rakibi John Molina Jr süper hafif sıklette ringe çıktı.

Maç öncesi ringe net favori olarak gelen Ruslan Provodnikov, kendisinden yaklaşık 10 cm uzun boylu rakibinin hareketli oyunu ve direkt vuruşları karşısında büyük zorluk yaşadı. 12 raunt sonunda masa hakemlerinin ortak kararıyla kazanan taraf Amerikalı John Molina Jr olurken, eski dünya şampiyonu Provodnikov'un performansı  ise hayal kırıklığı yarattı.

Gecenin ikinci ana maçında hafif orta sıklette eski dünya şampiyonu Demetrius Andrade, 4 kez knockdown durumuna getirdiği maçta rakibi Willie Nelson'ı 12. rauntta teknik nakavtla mağlup ederek bir sonraki maçında WBC dünya şampiyonluğu için şampiyon Jermell Charlo'nun karşısına çıkma hakkını elde etti.

Gecenin bir diğer önemli karşılaşmasında Karadağlı boksör Dejan Zlaticanin, maçın başından itibaren sürklase ettiği Bolivyalı rakibi Franklin Mamani'yi 3. rauntta nakavt ederek WBC'nin yeni hafif sıklet dünya şampiyonu oldu.

Gecenin alt karşılaşmalarında ise orta sıklette Willie Monroe Jr rakibi John Tompson'ı puanla, ağır sıklette de Andrey Fedosov rakibi Mario Heredia'yı 6. rauntta nakavtla mağlup ederken performanslarıyla göz doldurdu.

Sayfa Yükleniyor...