"İstikrar yakalamak istiyoruz"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, istikrar yakalamak istediklerini dile getirdi.

NTV Spor 25.12.2013 - 19:46
"İstikrar yakalamak istiyoruz"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, istikrar yakalamak istediklerini söyledi.
     
Yıldızoğlu, Homend Antakya Belediyesi maçının ardından yaptığı açıklamada, bu maçı kazandıklarını ancak son zamanlarda sıkıntılar yaşadıklarını belirtti.
     
İstikrarlı sonuçlar almak istediklerinin altını çizen Yıldızoğlu, "Oynadığımız oyunun üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Yakaladığımız farkı artırarak gittik. Bunu bizim için bir gelişme olarak görüyorum. Bunun gerçek bir gelişme olup olmadığını önümüzdeki maçlarda göreceğiz. Bu istikrarı devam ettirirsek iyi bir galibiyet almış olacağız" dedi.
     
Yıldızoğlu, maçlarını az sayıda seyirci karşısında oynadıklarını vurgulayarak, "Saha avantajı için seyircilerimizin bizimle olması lazım. Bu takımın ileride sadece Mersinli oyuncularla kurulu olmasını hayal ediyoruz. Bu hayalin gerçek olması için Mersinlilerin desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.
     
Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Aydın Uğuz da göreve yeni geldiğini ve çıktığı 2 maçı da kaybettiklerini belirterek, çok kısa zamanda yaptıkları antrenmanla maça çıktıklarını söyledi.
     
Takımın bir an önce toparlanması gerektiğini ifade eden Uğuz, "Artık maç kaybetmeye tahammülümüz yok. Kötü savunma yaptık, bunun sonucunda da kaybettik. Daha iyi savunma yapıp, daha iyi organize olmamız lazım" dedi.

Sayfa Yükleniyor...