Türk statüsünde oynayabilecek mi?

Galatasaray, Izet Hajrovic'i renklerine bağlamaya hazırlanırken Boşnak oyuncunun Türk statüsünde oynayıp oynamayacağı bir süredir merak konusuydu. Galatasaray yönetiminin, Hajrovic için herhangi bir girişimde bulunmayacağı öğrenildi.

NTV Spor 06.01.2014 - 19:27
Türk statüsünde oynayabilecek mi?

MİLLİ TAKIMDAN HOCASI BALİÇ, HAJROVİC'İ ANLATTI! (VİDEO)


Galatasaray, Izet Hajrovic'i renklerine bağlamaya hazırlanırken Boşnak oyuncunun Türk statüsünde oynayıp oynamayacağı bir süredir merak konusuydu.

Sarı kırmızılı kulüp, yabancı kontenjanındaki sıkıntıdan dolayı genç oyuncu için Türk pasaportuyla alakalı temaslara başlayacaktı. Ancak yönetim, takımdaki yabancı oyuncuların bazıları ile yolları ayırıp Hajrovic'e yer açmayı tercih etti. Böylece Boşnak oyuncunun ligin ikinci yarısında yabancı statüsünde oynama durumu ortaya çıktı. Ancak Galatasaray yönetimi, sezon sonunda Hajrovic için gerekli işlemleri yapıp Türk pasaportu almasını sağlamak istiyor. Boşnak oyuncu için onay çıkması durumunda önümüzdeki sezon Türk statüsünde oynama ihtimali bulunuyor.

Dany'nin önümüzdeki günlerde kiralık olarak takımdan ayrılması beklenirken, yabancı sayısı dokuza düşecek olan Galatasaray, Amrabat ve Riera için de benzer yollar deneyecek. Amrabat'ı da Dany gibi kiralamayı planlayan sarı kırmızılıılar Riera'yı ise alacaklarını ödedikten sonra göndermeyi düşünüyor.


MİLLİ TAKIMDAN HOCASI BALİÇ, HAJROVİC'İ ANLATTI! (VİDEO)


Sayfa Yükleniyor...