Dünya koşamayanlar için koşacak

5 kıtadaki 35 ülkede, 37 farklı lokasyonda aynı anda gerçekleştirilecek, gelmiş geçmiş en büyük koşu etkinliklerinden "Wings For Life World Run", İstanbul'da yapılan basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya dünyaca ünlü atlet Colin Jackson da katıldı.

NTV Spor 14.01.2014 - 17:05
Dünya koşamayanlar için koşacak

"Dünya koşamayanlar için koşacak" sloganıyla omurilik felcine dikkat çekmek ve omurilik yaralanmalarının tedavisiyle ilgili araştırmalara fon sağlamak amacıyla düzenlenecek Wings For Life World Run etkinliğinin basın toplantısı İstanbul'da yapıldı.

35 ülkede 37 farklı lokasyonda aynı anda gerçekleştirilecek ve Alanya'da 4 Mayıs'ta yapılacak olan etkinliğin tanıtıldığı toplantıda, Wings for Life Vakfı CEO'su Anita Gerhardter, yarışın Uluslararası Sportif Direktörü Colin Jackson, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, yarışın Türkiye Sportif Direktörü Salih Münir Yaraş ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya'nın yanı sıra etkinliğin destekçilerinden oyuncu Burcu Kara, radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz ve milli sporcu Ahmet Arslan yer aldı.

"UMUYORUM BU ETKİNLİK AMACINA ULAŞIR"
NTV Spor'un sorularını yanıtlayan efsane sprinter, "Tüm dünyada aynı anda başlayacak olan bir yarış fikri beni çok heyecanlandırdı. Ama asıl önemlisi bunun hangi amaç için yapılacağıydı. İlk duyduğumda bunu bir an önce hayata geçirmeliyiz diye düşündüm. Bir finiş çizgisi olmayacak. Daha önce yapılmamış bir şeyi yapacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Umuyorum bu etkinlik amacına ulaşır. Çok zor bir işin altına girdiğimizin farkındayız. Ama çok özel bir ekibimiz var onlar sayesinde bu işi en iyi şekilde başarabileceğimiz düşünüyorum. Kim kazanır bilemiyorum. Umuyorum ki kazanan Wings For Life Vakfı olur" dedi.

Sayfa Yükleniyor...