"Turnuvada iyi değildim"

Avustralya Açık'tan elenen Sharapova, geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlığın etkisini atlatmakta zorlandığını söyledi. Rus tenisçi, turnuva boyunca sergilediği performansı kendisinin de yeterli bulmadığını dile getirdi.

NTV Spor 20.01.2014 - 11:36
"Turnuvada iyi değildim"

Avustralya Açık'a 4. turda veda eden Maria Sharapova, Dominika Cibulkova ile oynadığı karşılaşmanın ardından kameraların karşısına geçti.

Turnuva süresince iyi bir performans ortaya koyamadığının altını çizen Rus tenisçi, "Sakatlığım nedeniyle 6 aydır çok fazla oynama şansı bulamadım. Bu yüzden Grand Slam öncesi form kazanmak için daha çok oynayabilirdim. Turnuva boyunca en iyi oyunumu sergileyemesem de son iki maçı kazandım. Ancak bu maçta rakibim Cibulkova son derece iyiydi" dedi.

Sharapova'yı eleyerek turnuvanın ikinci flaş sonucuna imza atan Dominika Cibulkova ise çok mutlu olduğunu dile getirdi. Çok zorlu bir karşılaşma sonucunda Sharapova'yı elemeyi başardığını belirten Slovak tenisçi, kendisine güvendiğini ve Avustralya Açık'ta başarılı bir şekilde ilerlemek istediğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...