Niasse’ye teklif yağıyor!

Akhisar Belediyespor’a sezon başında Senagalli savunma oyuncusu Sonko’nun tavsiyesi üzerine denemeye alınan ve daha sonra da 3 yıllık sözleşme imzalanan Niasse’ye teklifler yağıyor.

NTV Spor 26.02.2014 - 13:55
Niasse’ye teklif yağıyor!

Murat Deveci - Akhisar Belediyespor'un başarasında büyük payı olan ve attığı 10 golle başta Türkiye olmak üzere bir çok Avrupa kulübünün gözdesi haline geldi. Rusya, İtalya ve Almanya'nın da aralalarında bulunduğu bir çok kulübün Niasse'yi yakın takibe aldığı ve sezon sonunda Akhisar Belediyespor ile görüşmeye gelecekleri öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak NTV Spor'a konuşan Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel “Niasse, takımımızda başarılı bir performans gösterdi. Bizim kendisiyle 2 yıllık daha sözleşmemiz bulunmaktadır. Ancak menajerlerinin Türkiye'de ve Avrupa'da bazı kulüpler ile görüşmeler içinde olduğunu duyduk. Bize an itibaiyle gelen resmi bir teklif olmadı. Sezon sonunda oyuncumuzla ilgili teklifler gelirse biz de yönetim olarak oturup kulübümüzün de menfaatlerini göz önünde bulundurduktan sonra kararımızı veririz” dedi.
 
 

Sayfa Yükleniyor...